RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kyoshozx5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

12月25號玩完的感想

coolcooleric 發表於 2012-1-3 02:33:09 | 顯示全部樓層
回復 supertenchung 的帖子

ching有讀過law wo!!!  
however, it's just a hobby.
there must be accidents! and accidents that cannot be avoided!

我認為分時段就太複雜了.
樓主其實都應該知道mx 雖然係可以比玩1/10buggy
但理性d講,場地其實都唔係好適合玩1/10
由其是見到成場都玩緊1/8既時候就更加唔好玩1/10

雖然我25號冇去,但係都知到會好多人玩, 爛左野大家都唔想,
責任都唔可以話晒其他人錯,落到場邊個唔想快ga,係mx甘既場地快起上黎都有時控制唔到架車啦.
樓主都係因為爛左野.好唔份氣,甘叫個場分個時間比你玩姐.
你覺得用理性分析下分時段可行? mx club 工作人員都唔係好多,又要林水, 汁車等等,仲要睇人流,車種甘分時段?
分得1/10 ,到時又話比sc憧爛野,到時又分, 甘仲得掂既!!!!

to conclude , 一開始提議分時段是不可行的
我仲覺得有小小自私tim.
coolcooleric 發表於 2012-1-4 23:54:39 | 顯示全部樓層
回復 supertenchung 的帖子

Just wondering in wt circumstances would be a criminal law or a civil law ?
Is it depend on whether the driver hv intention or not ? ( I mean in playing rc not a real car)