RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 29551|回復: 190
打印 上一主題 下一主題
收起左側

MMS 換完毯!!

sr20ken 發表於 2012-3-14 21:55:58 | 顯示全部樓層
sr20ken 發表於 2012-3-20 12:42:47 | 顯示全部樓層
吾知大家有無念過如果今次係吾卑玩膠呔,成個post係咪會正反雙方對換。如果係的話,再去吾去MMS應該係睇下自己可吾可以安場規玩。因為吾知會吾會有其他場規出現。

比方說某場一定要用kyosho呔又吾卑加FET。大家都係接受先會去玩。無人會話個場無人權。因為玩家要先接受場規。

以上是個人意見。如有意見請一同討論。
sr20ken 發表於 2012-3-20 18:40:34 | 顯示全部樓層

我都覺得你既問題係:綿呔點解會破壞張地毯都有興趣知。因為我去過其他國家的mini-z場都係吾卑玩綿呔。有D一定要用Kyosho呔的。我甘講吾係話同意綿呔會破壞地毯。我係吾知又不才而找不到証據。希望有高人指點。
sr20ken 發表於 2012-3-21 20:07:19 | 顯示全部樓層
回復 者父1177 的帖子

我覺得你既解釋不錯, 不過有一個問題. 我有玩個沒有呔屎而咬地既地毯場. 請問可解呢.
sr20ken 發表於 2012-3-22 09:46:37 | 顯示全部樓層
回復 者父1177 的帖子

請大家先平常心看我個post先。仲有我提既呔屎係指D會stick係條呔到要刮個D。以前我玩D場的確不用刮呔。而只有呔粉。如果大家同我對呔屎定義一樣。我公開D場也可以。但佢地都吾係香港既場。