RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: dalelee
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Dennis巴士建造中...分享製作過程

alexppo2002 發表於 2006-11-30 23:20:03 | 顯示全部樓層
呢D完全係模型ga玩法!         

肯定你有玩高達模型!^^~   

um.....仲玩到改裝。加膠片。畢地。原子灰............omg~~~~~~

勁!
alexppo2002 發表於 2006-12-2 15:00:47 | 顯示全部樓層
EE~~~~~   我見到樂聲牌ga kxtcd-150電話 bor   

呢部好野黎嫁。記得唔好隨便掉左佢。

係呢。想問下你有冇去開  http://www.hkml.net/forum.htm  呢個網站嫁?

請勿離題!

alexppo2002 發表於 2006-12-5 00:22:08 | 顯示全部樓層
原帖由 Sephiroth 於 2006-12-2 15:27 發表

呢個我以前有去,不過對上一次改版之後就冇去lu~

請勿離題!

Sir yes Sir~
alexppo2002 發表於 2007-2-4 17:43:04 | 顯示全部樓層
加油呀。我整緊。。"
希望冇爛尾喇。/..\
alexppo2002 發表於 2007-3-6 19:24:04 | 顯示全部樓層
原帖由 dalelee 於 2007-3-5 18:22 發表

我用四片膠片用鑼c 上在車頂的骨架上
你有興趣可上我家睇睇

yeah

絕對認同!
alexppo2002 發表於 2007-7-6 23:15:35 | 顯示全部樓層

我諗如果你要佢幫你整一架ga話。都冇咩可能。但係可以比意見你。點樣先整得靚。

玩車樂趣。不只是<玩>,要要懂得造。^^"~~~~~    <===廢話。
alexppo2002 發表於 2007-7-11 20:43:37 | 顯示全部樓層
原帖由 hoching 於 2007-7-8 15:03 發表

已PM 但小弟沒有太多錢給你!

點解唔試下自已造呢?樂趣仲大呀!