RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 自由人
打印 上一主題 下一主題
收起左側

刪除....謝謝"

鍵仔 發表於 2012-10-26 08:41:39 | 顯示全部樓層
鍵仔 發表於 2012-12-2 10:26:45 | 顯示全部樓層

鯊魚仔   
我見到   澳門  海事博物館  有好多  船錨   大約  手板大小   記念品  賣   ...  銅做的 !!!    幾  手  下  ...   

仲有好多  ...   水翼船   氣墊船  漁船  帆船  工程船   模型  !!!   

鍵仔 發表於 2012-12-2 15:56:29 | 顯示全部樓層
Q太郎 發表於 2012-12-2 13:24
馬蛟仔幫我買啲返黎鴉,,影啲相黎睇吓...

同埋你過馬交走轉仲好啦   ...   
鍵仔 發表於 2012-12-2 16:31:21 | 顯示全部樓層
自由人 發表於 2012-12-2 16:06
手掌咁大船錨就太大...唔岩用...
水翼船   氣墊船  漁船  帆船  工程船   模型  !!! 呢D都有得賣咁正... ...

個 d  模型船  同我地放船 個 d  咁   Q  大隻    ...   
相信係  ar 師父 d  行家砌   ...  又好    Q  靚   ...   
另外  ...  我有一隻  海巡號  邊防船  但係唔知 放在那箱度  ???   如果唔係可以同大家分享一下了  ...  

鍵仔 發表於 2012-12-2 18:53:14 | 顯示全部樓層
自由人 發表於 2012-12-2 17:17
咁果D喬係咪賣嫁...貴唔貴....????

船錨  大約 hk$3xx元左右  ...  比例準確   ...  所有   模型船  可以訂做  ...  但係過萬蚊隻   ...   

因為 博物館  唔比  影相  關係  ...   我只有  得個    講  字   ...   
鍵仔 發表於 2012-12-2 19:23:36 | 顯示全部樓層
自由人 發表於 2012-12-2 19:13
模型船  可以訂做  ...  但係過萬蚊隻  ........

雖然貴   ...   但真係  好靚  ...  有水準制作的  模型船   博物館    級數   
鍵仔 發表於 2012-12-2 20:45:42 | 顯示全部樓層
自由人 發表於 2012-12-2 19:24
博物館    級數 ...改得到都唔捨得拎去玩啦...........

鯊魚仔  ...  我想問下  ...  問下啫下  ...        隻 3 層船  可否  能在  12 月 21 日前  做好  ?

以我所知  部份船友  視線  已經  轉移到  羅亞舟舟  度了  ...  恐怕  未完工  
                                                            已經  反  艇  了  ...  阿門   +
鍵仔 發表於 2012-12-3 09:32:59 | 顯示全部樓層
Q太郎 發表於 2012-12-3 00:59
又去~~我之前先成家去睇完水舞間巳經貴到卜街
成义野張飛..不過住銀河值得,有人做浪玩
保證放啲嘜拖船落 ...

我 搭 唔使  $$$  ...  賭場員工  

比你 丫   http://www.youtube.com/watch?v=xFP-ZUsBOxo    Q