RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4925|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Aco Rcf 賽後感

trf415msx 發表於 2013-9-30 00:35:56 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
小弟加入RC一個月多,
由最初連大直路都吾敢盡油,
到依家去參賽,最大得著係識到一班冇架子,
資深玩家,佢地好好人,吾會因為新手而睇吾起人.
又可互相小來小去.
特別鳴謝joe哥,頭轆王(sorry 住彩紅果位Ching,吾記得點稱呼)
,楂白色hiace果位,以及同櫃兄弟,往後要加把勁,追趕進度.
後記,唯一不好彩就係燒著左架八仔GT,Viper 係—個好危險的炸彈。只能用另一個又係冒過煙,又short又慢的viper完成比賽
 樓主| trf415msx 發表於 2013-9-30 00:43:19 | 顯示全部樓層
其實仲有好多鼓勵及幫忙過小弟的朋友.
差d忘記左我既偶像阿倫及阿賢。。。
ACO的確令小弟覺得香港人也不是人情涼簿。
昨晚凌晨三點,彩虹頭轆王還幫小弟砌架top趕參賽。
不幸地我又掃了齒
 樓主| trf415msx 發表於 2013-9-30 01:07:26 來自手機 | 顯示全部樓層
好呀,幾號櫃呀師兄,我新車第一排電掃大減,
第二排掃牙差,第三排今日掃中間果粒,所以我對行齒已沒多大信心了
 樓主| trf415msx 發表於 2013-9-30 12:08:32 來自手機 | 顯示全部樓層
RC 最大的缺點就係用幾多錢也換不到成績,見到stick king 比賽時,果種壓場氣勢,好鬼有星味,!!仲有賽F1時,雖然吾知邊位叫hara,但台下有一班納喊坐威的fans,相信也是高手來..
 樓主| trf415msx 發表於 2013-9-30 13:49:45 | 顯示全部樓層
我講反話咋!!!
 樓主| trf415msx 發表於 2013-10-1 01:21:54 | 顯示全部樓層
港版正美就係呢位師兄
 樓主| trf415msx 發表於 2013-10-1 09:44:10 | 顯示全部樓層
我係alan , 阿恩係吾上網架。。。
所以對佢有乜意見可以暢所欲言。。