RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 13685|回復: 41
打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家一起爭取港島區車場

sean2013 發表於 2015-3-25 18:03:04 | 顯示全部樓層
http://slkwan.org/special.php?id=2

我send個email去問侯一下佢家人先

工業城玩電車有幾影響人?
sean2013 發表於 2015-3-25 18:49:17 | 顯示全部樓層
關瑞龍 柴灣翠灣邨陀地

民建聯你班人連玩遙控車既人又得罪,我先問侯一下你關瑞龍家人先

工業城玩電動車有幾大影響人?一個遙控車場對你屋企寵物有幾大影響?

唔係一個車埸影響人幾大,係你起到個寵物公園可以討好好多人嘅問題,

公屋區都唔可以養狗。整個狗狗公園有咩用?即係助長公屋啲人養狗?其實啲人夜晚帶狗散步柯屎咪仲嘈仲臭

自從灣仔橋底遙控車場收皮後,我地玩遙控車個個要過海玩車!你知我地港島玩車人仕幾慘???

先前政府答應在柴灣另建新車場,但現在到你個XXXX玩左頭左勢?

你去過左敦谷玩遙控車個場睇過未?對你屋企寵物有幾大影響?

已send 去佢 [email protected]
sean2013 發表於 2016-3-23 00:01:59 | 顯示全部樓層
現在進展成點???????????
sean2013 發表於 2016-3-24 17:15:55 | 顯示全部樓層
我日前都email 去康文....

先生/女士:

致康文署有關興建港島區遙控模型車場事宜 (檔案編號:2-202260xxxx)

謝謝你於2016年03月23日給康樂及文化事務署的電郵。有關康樂及文化事務署的查詢及投訴已經交由「1823」代為處理。

我們已將你的電郵轉交康樂及文化事務署跟進,並會盡快將跟進結果回覆你。

如有任何查詢,歡迎與我們的職員聯絡。

客戶服務主任
譚學俊 謹覆  
2016年03月23日
sean2013 發表於 2016-3-24 17:19:25 | 顯示全部樓層

師兄,希望不是要設置臨時模型車場
係希望【永泰道】果個場成功落實 !不被議員推翻
要個臨時場把咩