RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: D80FANS
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[車輛專區] 新手買車

ivan仔 發表於 2015-5-23 10:25:41 | 顯示全部樓層
D80FANS 發表於 2015-5-22 17:46
Ching推介部3Racing好似唔錯, 原裝都有金屬料, 謝謝

原裝有咩金屬料?
ivan仔 發表於 2015-5-25 22:33:23 | 顯示全部樓層
cc4321 發表於 2015-5-25 10:48
XIS唔錯,如上面師兄咁講換彈弓同加防傾桿就OK,玩到咁上下先換車,依家咁多廠出車車款又轉得快,咁快一步到位, ...

唔會幾日就出新車的, 我就唔見幾日出一架,
現在可以買架平野玩, 改小小基本野好啦, 唔好中改同大改花太多錢真係不如一次買架改晒,

現在先2015年年中, 最快都要11月先有可能有新車出, 現在買架唔洗煩一下改晒的車架都唔會唔底玩, 正常零件多數兩年內可買到,

TRF419, 偉記大把零件, 你爛咩佢差唔多都有晒,
HW V2.1 120A RC媽賣最平,
魔打HW V10 笨的13.5T
雹同差機就睇自己點買啦, 平電用平差機
Apower 夠平$1XX有交易, 消化餅食粥有特價 5200mah $2XX
差機平平地用 B6AC V2或SKYRC 雙差都可以
控, MT4S, SERVO 1251,

ivan仔 發表於 2015-5-27 18:35:25 | 顯示全部樓層
secondlok 發表於 2015-5-27 04:03
我都想買xi sport,原裝已經夠玩?平平地有乜電變麽打介紹?

HW V2.1 120A ($5XX) , V10 笨的 13.5T ($4XX)