RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5459|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

佛都有火- 奇怪K先生

關閉 [複製鏈接]
slowtra 發表於 2018-11-30 08:40:49 | 顯示全部樓層
kenkllee 發表於 2018-11-29 23:54
原來樓主另一個賬號是那個Slowtra 那次臨交收被我發現了用淘寶二佰蚊的玩具車扮成什麼D90駱駝杯 放900蚊。 ...

我一向都唔理呢種無聊言論,但今次真是豈有此理。
1. 責任感問題:
第一次約你條友交收只hobbywing電變(2xx),講好時間,你友條遲成个鐘先到,話班交通問題,ok, 出到來費事唔交收。

2. 知識水平問題
第二次,你條粉皮主動話買我架改裝D90,話沒錢要到月尾出粮先交收,見你講到咁鐘意,ok, 又等左你大半个月。到交收前一兩日,提你交收,你就話我架車仔原裝買2xx, 話點解9百咁貴,我亦再講解模型改裝的 。你仲不斷發pm/whatsapp, 我亦不花時間理會你。改裝成本包括: 原裝車仔$2xx, 電子野$3xx(電變兩套,遙控燈,bec), 燈飾兩套$150,裝飾件$100,貼紙$80,改避震,等,加起都過900,我旨在想賺回成本價。你買我只電變都要2xx啦,識計數嗎?

睇你入會時期就知你新仔,唔識RC唔緊要,慢慢學,玩RC最緊要玩得開心享受。人無知還可,但無恥就免了。你的不經思考的个人言行,令本論壇蒙羞。

slowtra 發表於 2018-11-30 12:56:45 | 顯示全部樓層
kenkllee 發表於 2018-11-30 11:18
算啦,你條友已現型,又去開多個賬戶去釣水魚吧。
我唔再回應了,除非你個大話精又再作故仔扮野想我再出來 ...

睇你行文就知道你咩質素,無謂回應。
slowtra 發表於 2018-11-30 13:04:50 | 顯示全部樓層
kenkllee 發表於 2018-11-30 10:17
果次你約放工六點半後我已經特別早走趕過黎一直同你講左會遲D到,最後19:07到,你又誇大扮可憐? -第一次慍 ...

你選擇性失憶?nib, 交收你check過先買,開左先講。沒品就沒玩RC。不經他人同意而公開他人个人資料有否違規違法,你自己想想。