RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5451|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

只想能看到公義和誠信,維護正確的價值觀

關閉 [複製鏈接]
slowtra 發表於 2018-12-1 08:42:12 | 顯示全部樓層
kenkllee 發表於 2018-12-1 00:07
如果有人知道你是新手玩RC, 去騙你說這是美國買回來的慢爬車向你賣$900,但新手做資料搜集後才發現這原價是 ...

真是激x氣,我琴晚就搵送架車比我个美國工作嘅朋友,問佢邊度買。
睇清楚,全球經濟一體化,國貨可出口。
slowtra 發表於 2018-12-1 08:44:04 | 顯示全部樓層
hungWongbeyond 發表於 2018-12-1 02:34
呢架嘢只不過係用兩粒 金霸王

ching, 你自己唔知就沒亂吹。
識英文就click入去睇下。
https://www.amazon.com/RASTAR-Re ... ds=rastar&psc=1

slowtra 發表於 2018-12-1 08:52:54 | 顯示全部樓層
slowtra 發表於 2018-12-1 08:44
ching, 你自己唔知就沒亂吹。
識英文就click入去睇下。
https://www.amazon.com/RASTAR-Remote-Control-D ...

上淘x搵資料,方便唔識英文人士參考。

slowtra 發表於 2018-12-1 08:56:47 | 顯示全部樓層

我唔同意你公開我電話號碼/个人私隱,請你盡快刪除相關圖片。

slowtra 發表於 2018-12-1 09:03:09 | 顯示全部樓層
kenkllee 發表於 2018-12-1 00:07
如果有人知道你是新手玩RC, 去騙你說這是美國買回來的慢爬車向你賣$900,但新手做資料搜集後才發現這原價是 ...

分析講求客觀全面,我已解釋改裝成本價。。。