RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 1BM
打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家有無試過玩完RC但遇上阻路

關閉 [複製鏈接]
GigaRacer 發表於 2019-10-2 05:40:24 來自手機 | 顯示全部樓層

版主在FB話什麼玩車也要講政治。但係立場不同就被你打壓。咁你同D打市民嘅暴徒有什麼分別?

GigaRacer 發表於 2019-10-2 05:43:56 來自手機 | 顯示全部樓層
GigaRacer 發表於 2019-10-2 05:55:27 | 顯示全部樓層

登錄/註冊後可看大圖
GigaRacer 發表於 2019-10-2 07:38:07 來自手機 | 顯示全部樓層
出聲 or 滅聲?
GigaRacer 發表於 2019-10-2 11:16:24 | 顯示全部樓層
身為版主,成日單單打打,什麼政府剷左個RC場,什麼玩完車被警察拉....
一時又話人二世祖。不中立都不在話下,乜表達意見要講身世架?

GigaRacer 發表於 2019-10-2 13:03:39 來自手機 | 顯示全部樓層
另一邊先講話玩RC嘅人老餅,圈子細。有返咁大個人,反中反上腦,但為什麼又在推大陸遙控器、大陸車呢? 重話「有人唔怕政府,所以爭取到公共車場」我又唔覺去政府和平爭取會怕。相反地面對暴徒就真係怕喇!
GigaRacer 發表於 2019-10-2 23:08:55 來自手機 | 顯示全部樓層
講到自己出錢出力,其實是否見到人地大家的XX做到有咁多贊助,自己明明早過佢做,又有個網站,所以忽然又活躍返呢?  現在同你講國家人民咩?犯法暴動呀!影響民生呀! 至於反政府果D,有D人又特別XX的:住公屋,教師,公務員。住政府的,出政府糧,正式食碗面XXX的反骨仔。  聽聞版主用呀婆名攞到公屋住。又是教師。子女是否讀官津校?得!明曬,係嘅,我太過狹義思考。唔識有技巧地攞公屋,做教師...
GigaRacer 發表於 2019-11-15 08:20:54 來自手機 | 顯示全部樓層
不要嘥氣,黃人的思想是與眾不同的。看看另一邊RC佬點回答.... 邊個暴力?民眾放火?
GigaRacer 發表於 2019-11-15 08:35:50 來自手機 | 顯示全部樓層
tophand88999 發表於 2019-11-14 01:22
學生 , 黃C, 示威者,勇武,暴徒,恐怖分子。

打機咁,見到一直升級中 ...

當然要落力D啦,唔係就冇錢收。唔知各大RC媒體支持xx有冇錢收呢?版主一定話冇,佢大把錢,只是想攬炒樓市跌啫!