RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6788|回復: 57
打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港得2個mini-z車場

小魔怪 發表於 2007-10-27 00:16:17 | 顯示全部樓層
原帖由 tivoli 於 2007-10-26 22:26 發表
我唔講名啦
但其中一個車場比我感覺係 「 唔憂做 」
你上去買野, 好似答你已經係好比面咁
你問多句佢已經開始用第二個聲調同你講野

嘩~乜有D咁事,今事今日有D咁嘅態度.........??? (不過我暫時未試過)
小魔怪 發表於 2007-10-27 00:21:48 | 顯示全部樓層
原帖由 大煲雞 於 2007-10-26 16:37 發表
唔明點解經常有人問邊個車場好?
香港得2個mini-z車場, 2個場只相隔2-3個街口, 上去玩吓先知邊個場自己鍾意玩, 就算上去望吓唔玩都唔會比人落閘放狗咬.
每個場都有佢吸引之處, 多數喺CT玩&#2202 ...

所以我兩個場都有去玩!
小魔怪 發表於 2007-10-27 20:17:33 | 顯示全部樓層
原帖由 tivoli 於 2007-10-27 18:27 發表
果個車場 d 友仔 d 態度出哂名喎

邊D友仔有D乜態度 ~ 插實佢啦!
小魔怪 發表於 2007-10-28 17:33:26 | 顯示全部樓層
好似玩到有門派之爭咁,玩車仔啫~~~~~ 放鬆D啦,自已同班朋友仔哩到玩下嗰度去下幾爽呀,唔洗理人點睇喎,善意交流我就唔信會比人插!
小魔怪 發表於 2007-10-29 19:55:00 | 顯示全部樓層
原帖由 tivoli 於 2007-10-29 10:23 發表
連點做生意同點對人都未識
真攪笑.

呢 d 生意真係唔怕做. 幾多幾天真o既支持者...
以後咪留返你地班圍威喂自己玩囉..

話人唔上你度係因為分門分派... ? 哈哈, 呢個理由都唔錯, 起碼聽落都好動聽..
仲有呀,  ...

話人有分門分派係我,我上CT 多過去 MMS ,我多數星期三晚上去玩,你問良哥玩棍仔個小魔怪佢都知我係邊個,我只係想你地唔好嘈咁多,因為MMS我亦都有朋友喺嗰度,大家多D地方去玩下車唔好咩,如果係個人理由唔鍾意都冇計啦,大家唔洗勞氣!

我 E+ 用緊嘅車殼,我玩車屎到暈,唔好炒散我架車喎!

登錄/註冊後可看大圖

小魔怪 發表於 2007-10-30 00:28:48 | 顯示全部樓層
原帖由 tivoli 於 2007-10-29 21:57 發表
拿, 各位
呢 d 就叫現形啦 !
我又頭到尾都無講邊間 ! 分門分派 ? 夠鐘食藥啦小朋友 !
原來待客不周又關人地事 !

即係話咩呀 ? 人地企門口果位, 十問九唔應, 因為咩呀 ? 哦, 原來又關人地事 !
人地派人點你 st ...

哥哥仔你問左良哥先講啦,你吹咁多無謂嘢,踩哩樣踩嗰樣,你唔信你咪星期三上去睇下見唔見到我,現晒成個人比你睇都得,好心叫你嘈小D,返而比人叫食藥,都好~好耐未比人叫過做小朋友!
小魔怪 發表於 2007-10-30 00:42:34 | 顯示全部樓層
原帖由 tivoli 於 2007-10-30 00:32 發表

我吹 ? 吹咩呀 ? 吹你老鼠呀 ? 我上車場比人無禮對待喎 ! 今期又要請教你邊位呀 ? 我嘈唔嘈關你咩事呀 ? 哥仔 ?

你D咁嘅態度重同人講你喺CT玩車~你幫人倒米乍,好彩我上去遇唔到你,你唔鍾意問又要發老皮,我諗係乜嘢問題大家都有眼見!