RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6792|回復: 57
打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港得2個mini-z車場

live 發表於 2007-10-27 22:38:19 | 顯示全部樓層
原帖由 大煲雞 於 2007-10-27 15:22 發表

唔明關什麼因果關係
我說2個場人流都少(相比幾年前玩蚊), 相信2個場嘅場主都知道不是單單一少撮人就導致到車場人流少, 只是想怎樣可多些人玩可增加玩車嘅熱鬧氣氛.
有時係街買嘢都預到態 ...

呢兩間係膽 ! 其他一係貴. 一係9 (?全)
live 發表於 2007-10-27 22:41:54 | 顯示全部樓層
原帖由 tivoli 於 2007-10-27 18:27 發表
果個車場 d 友仔 d 態度出哂名喎
講真
你話開個車場唔可能玩到上市, 我信 !
不過上唔到市又好, 點都好, 比得錢, 幾草野都係客 !

該車場個名我就覺得 「 臭臭地 」 !
唔通你要人每個星期上去睇佢一次睇下有無改 ...

我都要搵日上去睇下呢個場D師兄係點既先.
不過另一個場有D老Pat pat都唔係好友善. 串串貢. 以為自已勁睇我D新人唔起........ 都係果句. 邊度都有X人. 睇下邊間多D!
live 發表於 2007-10-27 22:42:46 | 顯示全部樓層
原帖由 tivoli 於 2007-10-27 18:27 發表
果個車場 d 友仔 d 態度出哂名喎
講真
你話開個車場唔可能玩到上市, 我信 !
不過上唔到市又好, 點都好, 比得錢, 幾草野都係客 !

該車場個名我就覺得 「 臭臭地 」 !
唔通你要人每個星期上去睇佢一次睇下有無改 ...

tivoli兄.. 唔好呀. 再講遲D真係無得玩ga la!