RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3662|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Axial AX10 慢爬改造工程.....

kaho0338 發表於 2008-6-17 23:37:45 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
其實一路玩一路改, e+ 可以話個setting 都差不多ok.
option 用左axial, 3racing 同 hot racing
大家有乜setting 上問題可以交流下..

係e度要big big thanks to edison 既suggest, 同hardware 同software 既support, 佢簡直係推動crawler 介既一位重要人物

電子野如下:
Mamba Max ESC
540 890KV outrunner motor
futaba 3ch 2.4g

樓主| kaho0338 發表於 2008-6-19 13:09:55 | 顯示全部樓層
 樓主| kaho0338 發表於 2008-6-27 20:37:06 | 顯示全部樓層
 樓主| kaho0338 發表於 2008-7-23 14:54:56 | 顯示全部樓層
upside down setting:
 樓主| kaho0338 發表於 2008-8-5 00:47:05 | 顯示全部樓層
原帖由 minicoopers 於 2008-7-25 00:21 發表
師兄你套油壓係唔係有件口野加長口左D?3RACING 果套好似冇.

油壓腳長d
 樓主| kaho0338 發表於 2008-8-5 14:36:39 | 顯示全部樓層
波箱gear 有磨損?
你話波箱link 去擔條萬向有問題 ? 正常原裝個條係有問題, 換金屬吧.
 樓主| kaho0338 發表於 2008-8-5 17:20:07 | 顯示全部樓層
try to find at kws
mind one is 4mm