RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: zeon
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手炒機,希望有大埔帥兄可以幫幫忙

samy 發表於 2009-1-12 14:38:18 | 只看該作者
原帖由 walterhnl 於 2009-1-5 21:14 發表
嘩....99.9%落地冇收油....
你通常咩時間玩, 可以pm電話俾我, 我地會晚上渣車去科學園果邊玩車, 到時可以車埋你同你部機.
你係mode1定係mode2??

I live in taipo too,i'm interesting to join the party ah. but i play 250 and 200ep wor.
 樓主| zeon 發表於 2009-1-12 23:50:18 | 只看該作者
原帖由 samy 於 2009-1-12 14:38 發表

I live in taipo too,i'm interesting to join the party ah. but i play 250 and 200ep wor.

冇所謂啦,都係玩姐,交流一下都好呀,如果唔識玩俾架法拉理佢都冇用,唔通用黎炒咩,哈哈,PM你一齊玩
whatdahell 發表於 2009-1-13 01:02:27 | 只看該作者
可否pm埋我~~我都想join
Q-pet 發表於 2009-1-13 11:41:12 | 只看該作者
你住大埔--0--如果你玩貨車就幫到你..下次你出直升機我用拖頭幫你送去目的地
kkm 發表於 2009-1-13 11:42:09 | 只看該作者
可否pm埋我~~我都想join   THX!
 樓主| zeon 發表於 2009-1-14 17:33:35 | 只看該作者
原帖由 Q-pet 於 2009-1-13 11:41 發表
你住大埔--0--如果你玩貨車就幫到你..下次你出直升機我用拖頭幫你送去目的地

哈哈,thank you 你呀,下次玩call你幫我去目凡地,炒左機就搵你幫我將佢施去湯......haha pm你
 樓主| zeon 發表於 2009-1-14 17:35:16 | 只看該作者
原帖由 kkm 於 2009-1-13 11:42 發表
可否pm埋我~~我都想join   THX!

無限歡迎...haha pm你
f6f 發表於 2009-1-15 09:12:56 | 只看該作者
原帖由 zeon 於 2009-1-12 00:30 發表

thanks f6f 帥兄

your are welcome.....