RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: D1仔
打印 上一主題 下一主題
收起左側

琴晚去玩車舊電爆炸

jasonbb 發表於 2006-5-24 21:47:59 | 只看該作者
原帖由 老人家 於 2006-5-24 19:31 發表
SORRY 因本人"吋親"各位 , 為些小弟以後封筆不發貼 , SORRY各位同好

大家都係玩下姐.......老人家無須封筆........
你一封筆,,,好多難題就少左人去解決架喇.........
ming 發表於 2006-5-25 00:22:23 | 只看該作者
SORRY 因本人"吋親"各位 , 為些小弟以後封筆不發貼 , SORRY各位同好

咁又唔好,好小事啫,訓醒就唔記得,係咪
evo2005 發表於 2006-5-25 03:19:56 | 只看該作者

大家唔好咁小氣啦!!玩下啫!!解決咗O.K!!
jimjimracing 發表於 2006-5-25 08:06:20 | 只看該作者
我用 ib3600..  初頭唔知 放得太勁 有負電苛..故有小小爆..
現在用 muchmore 叉機 用 0 delta peak.  用 8a 叉都無事. 仲好勁添.. 我估同個叉機有關.
另外 我個無粒cell 個別地叉.  係好耐..但無粒都好full.
ib 電..我放電係每粒放..  只放到 0.9v就停..  
又平又正又夠勁喎..
ice1234 發表於 2006-5-25 14:00:25 | 只看該作者
原帖由 老人家 於 2006-5-24 07:31 PM 發表

老人家唔好封筆啦......你封左筆重邊有人教我地野....
ice1234 發表於 2006-5-25 23:46:28 | 只看該作者
始終用咁大a去充都幾得人驚....
以前充爆過.....e加平時都係用4a去充.........等住用先去到6a.....有陰影
jimjimracing 發表於 2006-5-30 19:17:23 | 只看該作者
原帖由 lung 於 2006-5-25 19:29 發表

用 8A ?? 鬥車用?

梗係啦. 架車平時唔會耐架. 電都係賽先用. 從來唔會practice. 一個人跑 悶死.

終於爭返第三位. 希望可保持到季尾啦.

個club 得我一個華人玩.唔衰得到