RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3335|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Q-STEER.改]一個可能大家已經遺忘左既車款...

eddylo_ 發表於 2009-3-16 19:09:23 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今次改既係1990,honda prelude...
其實最想有既係choro q,mitsubishi既evo3...
之前我上網見到有,但係我搵左好多地方都搵唔到...
唔知有冇師兄知道邊度有得賣呢?
又或者割愛讓一架俾細佬,thanks alot!!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

123456789 發表於 2009-3-16 19:20:23 | 只看該作者
雖然我冇見過呢個車穀
不過 都覺得你好有心機上色~
努力啊^^~
 樓主| eddylo_ 發表於 2009-3-16 19:22:53 | 只看該作者
原帖由 123456789 於 2009-3-16 19:20 發表
雖然我冇見過呢個車穀
不過 都覺得你好有心機上色~
努力啊^^~

買返黎已經係藍色,唔洗上咖,
不過劃返線啫~
123456789 發表於 2009-3-16 19:29:48 | 只看該作者
劃線對我黎講都好難...

想知呢部係咩車??~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
skybread 發表於 2009-3-16 19:48:19 | 只看該作者
好似AE86...
pkkevojun 發表於 2009-3-16 21:31:03 | 只看該作者
原帖由 eddylo_ 於 2009-3-16 19:09 發表
今次改既係1990,honda prelude...
其實最想有既係choro q,mitsubishi既evo3...
之前我上網見到有,但係我搵左好多地方都搵唔到...
唔知有冇師兄知道邊度有得賣呢?
又或者割愛讓一架俾細佬,th ...

good work啦~~~~
唔好話方燈prelude冇人記得啦....之後兩代都係冇咩人識咁啦(分分鐘honda都已經唔記得左嚕)
我都想要evo3, 100 or above你接唔接受到先?!
chungjus 發表於 2009-3-16 21:33:17 | 只看該作者
hey...i want 180sx ...who will have that?
LokSpec 發表於 2009-3-16 22:16:33 | 只看該作者

回復 1# 的帖子

EVO.III絕咗版好耐了
 樓主| eddylo_ 發表於 2009-3-17 10:45:38 | 只看該作者
原帖由 pkkevojun 於 2009-3-16 21:31 發表

good work啦~~~~
唔好話方燈prelude冇人記得啦....之後兩代都係冇咩人識咁啦(分分鐘honda都已經唔記得左嚕)
我都想要evo3, 100 or above你接唔接受到先?!

只要係正版choro q,$100買絕版貨唔貴啦~
你有窿路搵到???
日本改左做q-steer既evo.3...very nice!!!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

樓主| eddylo_ 發表於 2009-3-17 10:48:10 | 只看該作者
原帖由 123456789 於 2009-3-16 19:29 發表
劃線對我黎講都好難...

想知呢部係咩車??~
[img]http://i196.photobucket.com/albums/aa183/typer_2007/IMG_0864-1.jpghttp://i196.photobucket.com/albu ... 2007/IMG_0859-1.jpg[/img]

rc 1/10 bmw e90
 樓主| eddylo_ 發表於 2009-3-17 10:50:32 | 只看該作者
原帖由 chungjus 於 2009-3-16 21:33 發表
hey...i want 180sx ...who will have that?
有出過180咖咩??
 樓主| eddylo_ 發表於 2009-3-17 10:54:40 | 只看該作者
日本人改既PRELUDE...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

樓主| eddylo_ 發表於 2009-3-17 11:01:31 | 只看該作者
原帖由 skybread 於 2009-3-16 19:48 發表
好似AE86...

個期d車個design都好似,平面方角+跳燈
只不過好多人都已經唔記得,
中晒86毒...
頭d

所以今次特登改呢架車仔出黎,"out"返大家d回憶...

kinsunny 發表於 2009-3-17 12:12:08 | 只看該作者
架EVO...WOW
skybread 發表於 2009-3-17 13:58:23 | 只看該作者
部EVO超正...
pkkevojun 發表於 2009-3-18 00:13:54 | 只看該作者
原帖由 eddylo_ 於 2009-3-17 10:45 發表

只要係正版choro q,$100買絕版貨唔貴啦~
你有窿路搵到???
日本改左做q-steer既evo.3...very nice!!!

登錄/註冊後可看大圖

http://web2.vet.to/deta/1855/rJpEQAtEJ-1855 ...

咁你去過邊度搵先....
evo3自己就唔太好啦....evo6就好d
relo 發表於 2009-3-18 02:12:16 | 只看該作者
PRELUDE 同 evo.3 雅X拍賣網有
去search evo3 同 PRELUDE就會見搵到

要買就bid啦
 樓主| eddylo_ 發表於 2009-3-18 13:27:22 | 只看該作者
原帖由 relo 於 2009-3-18 02:12 發表
PRELUDE 同 evo.3 雅X拍賣網有
去search evo3 同 PRELUDE就會見搵到

要買就bid啦
我搵過,但係唔似真choro q喎...
好似d copy殼咁(因為佢mark個價錢係$40)...
yah0o賣evo.3條友o係in'* point有舖,但係我搵過,但係冇乜特別款
 樓主| eddylo_ 發表於 2009-3-18 13:30:51 | 只看該作者
原帖由 pkkevojun 於 2009-3-18 00:13 發表

咁你去過邊度搵先....
evo3自己就唔太好啦....evo6就好d

我搵過佐敦"輕"記, in'* point, kws, 黃埔, 環球(明知冇都睇下...)
都係冇特別款...
佐敦有d1,但係我冇乜大興趣...
relo 發表於 2009-3-18 21:42:52 | 只看該作者
IN'S POINT個間舖唔係佢既.......佢只係寄賣
我都有bid過佢d 車, 但都好懷疑點解佢會一日都黑都有咁多款