RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2030|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

三隻老馬加四隻死貓

flormond 發表於 2009-4-9 00:47:06 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
小弟近半年的收藏,全部等待番新中。

先黎一個全家幅先

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

三隻老馬

登錄/註冊後可看大圖

日本快馬

登錄/註冊後可看大圖

Optima

登錄/註冊後可看大圖

Turbo Optima (承蒙 lcpvcce 兄割愛)

登錄/註冊後可看大圖

英國小野馬

登錄/註冊後可看大圖

四隻死貓

登錄/註冊後可看大圖

CAT XLS

登錄/註冊後可看大圖

BossCAT

登錄/註冊後可看大圖
Edwin 發表於 2009-4-9 11:05:19 | 只看該作者
Nice Hi FI gear.
fyin 發表於 2009-4-9 11:51:18 | 只看該作者
我鍾意你對Tannoy.
lowtech 發表於 2009-4-9 12:36:25 | 只看該作者
I like LS3/5a more,maybe add a vintage tube amplifier will perfect.
 樓主| flormond 發表於 2009-4-9 16:26:57 | 只看該作者

Edwin 兄:
多謝讚賞,我果套只係 LoFi + 家庭電器。

fyin 兄:
哈哈....大家都係同道中人,現在 d 舊 Tannoy ﹝Monitor Gold or 再舊 d 既 model﹞好平,入返對玩下啦。

lowtech 兄:
我果對唔係 LS3/5a,係 Pioneer LE101 全音域喇叭仔。but 我都有玩過兩對 LS3/5a ﹝Goodman & Ram﹞,LS3/5a 同胆機真係好夾。不過,小弟都係比較喜歡座地喇叭,動態比較好 & 全面一 d 。

死火!
攪到變o左 HiFi 工房忝  

p.s. 板主唔好意思,攪到好似 out o左 topic
lcpvcce 發表於 2009-4-9 21:10:23 | 只看該作者
good very nice........
bd410 發表於 2009-4-9 21:24:20 | 只看該作者
Nice top gears!!
minimini 發表於 2009-4-10 00:45:26 | 只看該作者
超期待完成品.............
tiger1 發表於 2009-4-10 10:59:18 | 只看該作者
very nice are ah.
 樓主| flormond 發表於 2009-4-10 11:37:30 | 只看該作者
lcpvcce兄:
見到你真係開心。上次小弟因為要返澳門,趕住走,希望將來有時間同你 or 更多呢個版既師兄飲下茶、吹下水。

bd410兄:
客氣客氣

minimini 兄:
正開始打散架 OPTIMA,我會努力架啦!!!!!

tiger兄:
多謝多謝
bidforfuns 發表於 2009-4-11 08:49:06 | 只看該作者
flormond 兄
想問問XLS CAT支前和後原裝避震係幾長
我番新緊我只貓
謝謝
Adam
minimini 發表於 2009-4-11 19:36:21 | 只看該作者
just found a very good jap website ..........about Cat ..........

http://marie.saiin.net/~sakaki035814/
lcpvcce 發表於 2009-4-11 20:20:32 | 只看該作者
Bro. flormond 剛剛收到..............
 樓主| flormond 發表於 2009-4-13 01:24:19 | 只看該作者
lcpvcce 兄:

nice kit !!!!
 樓主| flormond 發表於 2009-4-13 01:29:32 | 只看該作者
Adam 兄:

我好似有 CAT xls 既說明書 softcopy,你 pm 我留 e-mail account,我 send 比你啦。

Flormond