RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 今日改係串星訂r620 !~ [打印本頁]

作者: MAZDA    時間: 2009-4-13 22:22
標題: 今日改係串星訂r620 !~
由於x高要一個月才有貨 , 今日小弟決心去wai高撻訂 ,用個$100買油同tlu-02燈 !~
跟著走去串星問r620 有冇貨: 個細眼店主話有 , 但要$2000正 , 而訂貨則$1790..
最後我精心打算後 , 而且佢話一星期內有貨 ,我就決定係串星訂貨 , 落了$1000訂....
最後係串星買埋tlu-01燈+一對白燈.... 今日小弟咁就唔見左$1600 了

串星好識做生意: 心急者付$2000 , 唔心急肯等就$1790.......
作者: fredwoons    時間: 2009-4-13 22:27
終於忍唔到手!
作者: man01    時間: 2009-4-13 22:28
由於x高要一個月才有貨 , 今日小弟決心去wai高撻訂 ,用個$100買油同tlu-02燈 !~
跟著走去串星問r620 有冇貨: 個細眼店主話有 , 但要$2000正 , 而訂貨則$1790..
最後我精心打算後 , 而且佢話一星期內有貨 ,我 ...
MAZDA 發表於 2009-4-13 22:22

萬兄,咁你急唔急姐?都洗咗咁多錢
作者: 小灝    時間: 2009-4-13 22:38
恭喜曬
作者: Cepacol    時間: 2009-4-13 23:05
我就不敢在串星先付訂來買東西.

祝你好運.
作者: stanley7191    時間: 2009-4-13 23:19
嘩!2000大元.唔係呱,等我仲想出多一部,咁我要唸唸先......
作者: Q-pet    時間: 2009-4-13 23:21
同我係車車樂買無分別..我車都係1980
作者: 中遠    時間: 2009-4-14 01:47
三擔熱潮。。。
作者: eleung838    時間: 2009-4-14 02:00
可嚐試白加士街興k
作者: man01    時間: 2009-4-14 02:04
冇晒改車熱朝
作者: MotorsportM5    時間: 2009-4-14 02:13
0係....TLU01+02 $600你都買....又冇聲又冇多功能....冇野講....
作者: truckman    時間: 2009-4-14 02:22
可嚐試白加士街興k
eleung838 發表於 2009-4-14 02:00

佢next week有貨
作者: sunsun_121    時間: 2009-4-14 03:38
冇晒改車熱朝
man01 發表於 2009-4-14 02:04

唔會以前二擔興改三擔、宜家三擔側會興改四擔。誰雖以前有司兄改、但就要有一定水平。
作者: chan951130    時間: 2009-4-14 03:52
0係....TLU01+02 $600你都買....又冇聲又冇多功能....冇野講....
MotorsportM5 發表於 2009-4-14 02:13
人地$多
作者: pineappleoil    時間: 2009-4-14 10:42
唔捨得買新燈的話我會買山寨貨車燈
作者: Q-pet    時間: 2009-4-14 10:45
未係囉TLU-01同02買黎買鬼咩...直接儲多D錢買新燈啦
作者: 有勇冇謀    時間: 2009-4-14 10:47
下...萬兄買 o野 唔洗儲錢喎....
作者: WYMAN    時間: 2009-4-14 10:52
下...萬兄買 o野 唔洗儲錢喎....
有勇冇謀 發表於 2009-4-14 10:47

萬兄..都幾豪吓

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2