RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1972|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

利曼車..始終係利曼車

RX-7FD 發表於 2009-6-11 23:24:25 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
雙星95年出左個GTR33LM,用TA02W車架,車闊達210MM.......我起有意冇意o下買左呢個殼,上手車主一來唔捨得玩花個殼,二來冇好似TA02W呢隻特闊車架,卒之轉手比我。我當然亦冇TA02W車架,咪試o下用TB01+TL-01LA長臂+7mm六角再用埋+10mm車軨....結果....都係offset唔夠.......好樣衰~~ 之後仲將佢長埋盒中....
今日無聊拎左架C組R91CP出黎昅o下,見佢地個車殼都成210mm闊,...咁咪有可能用到GTR33LM,一試~~車闊度arm arm好..但長就長好多,唔怕...呢個C組車架可以easy變短,一改完,曄~~ fit 到爆,唉!呢架GTR33LM始終係利曼車,用番利曼架真係好D...
而家可以帶佢去街影o下相,遊o下慢車河囉~~
jypepe 發表於 2009-6-11 23:38:16 | 只看該作者
, 近年先開始玩車, 錯過晒...
Delta. 發表於 2009-6-12 00:10:29 | 只看該作者
想當年我都有呢個33殼,真系好靚不過小心玩好2爛
AaronSin 發表於 2009-6-12 00:37:44 | 只看該作者
呢個車殼真係好靚!! 我十年前都買左個 1:8 畀 TGX 用既呢款殼,到依家都未噴~~
chacha 發表於 2009-6-12 02:22:47 | 只看該作者
但係四個輪感覺會細得濟
rndkin 發表於 2009-6-12 09:07:03 | 只看該作者
支持利曼車...支持!支持!支持!支持!
 樓主| RX-7FD 發表於 2009-6-12 22:17:02 | 只看該作者