RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: pong1221
打印 上一主題 下一主題
收起左側

土瓜灣 車友聚會@@ (逢星期二同五都會放車)

rabbitmomo 發表於 2009-11-26 10:58:05 | 只看該作者

咪係law,我見你有燈杯都估到你買錯左tamiya,我地幾個仲提你要200mm tim
bbqbbq0500 發表於 2009-11-26 11:18:20 | 只看該作者
唉 -0-"  自己大意....可能佢都搞錯姐~~不過佢都幾好人既   有次買野  漏左野係佢到   佢收工渣車送番俾我~~
唯有下次自己量下  清楚d~~

大佬~~有冇睇我隻殼呀??

俾d意見呢?@@"  好鐘意隻大尾翼~
Q-pet 發表於 2009-11-26 12:31:04 | 只看該作者
明天就拎個R35玩..
仲有你地有無電..我得排28C...4600..其他係貨車電..爆起個60A電變..
或者我星期六買兩排TEAM POWER先
rabbitmomo 發表於 2009-11-26 13:09:24 | 只看該作者
明天就拎個R35玩..
仲有你地有無電..我得排28C...4600..其他係貨車電..爆起個60A電變..
或者我星期六買兩排TEAM POWER先
Q-pet 發表於 2009-11-26 12:31

Q-pet, 我通帶3排電但次次都用唔晒, 你唔夠我可以借粒35C俾你玩, 唔好過3.6V就得嫁啦
rabbitmomo 發表於 2009-11-26 13:13:16 | 只看該作者
唉 -0-"  自己大意....可能佢都搞錯姐~~不過佢都幾好人既   有次買野  漏左野係佢到   佢收工渣車送番俾我~~
唯有下次自己量下  清楚d~~

大佬~~有冇睇我隻殼呀??

俾d意見呢?@@"  好鐘意隻大尾翼~
bbqbbq0500 發表於 2009-11-26 11:18

睇左啦好正, METAL GUN + 橙係我至愛, 我有架YOKOMO未砌, 都諗住用你呢兩個色, 噴油都買埋不過無時間整~
喂喂, 上次唔好意思, 撞瀉晒你D油, 你可以一齊用我D油o架 !
仲有, 你可唔可以POST張相, 架06加TAMIYA殼個樣上唻睇睇, 睇下5MM OFFSTE個樣係點
bbqbbq0500 發表於 2009-11-26 13:24:18 | 只看該作者
橙色其實好正@@"  我都好鐘意~~~紅 +黑又係好正~~~

快d噴左佢啦~~~~

傻啦€~無乜所謂既~~

聽晚用晒先啦~~我仲有呀~~~不過多謝你先

我今晚番去影呀~~影兩隻殼 左右差 5mm既分別~~

跟住再影自己  改窄左  睇下又有咩分別

為左趕星期5 ...... 整呢隻殼都用左好多時間.....

琴日用左成日  夜晚都整到成4點=0="     可惜今日老細係到....無得再整

整整下會唔會上癮架?
kingman7788 發表於 2009-11-26 13:34:02 | 只看該作者
各位C兄明天我到,TA05R/M05,2.4G
rabbitmomo 發表於 2009-11-26 13:34:38 | 只看該作者
哦, 你較左兩粒大波子去就返5MM, 但會唔會頂到實晒? 因為5MM唔少野~
bbqbbq0500 發表於 2009-11-26 14:10:48 | 只看該作者
我仲未整~~~
就住黎整應該可縮番2-3mm  因為仲有少少虛位~~
不過真係要試左先知~~感覺唔會差太遠呀~~
海怪 發表於 2009-11-26 17:16:05 | 只看該作者
食飯o向公司樓下買左100碼尼龍繩 $48

加埋上次總數有150碼,唔知夠唔夠
bbqbbq0500 發表於 2009-11-26 17:18:08 | 只看該作者
辛苦晒

我地要夾番幾多錢?
海怪 發表於 2009-11-26 17:26:29 | 只看該作者
辛苦晒

我地要夾番幾多錢?
bbqbbq0500 發表於 2009-11-26 17:18

25+48 = 73   好難除呀

又唔係大數目,夾唔夾都無咩所謂啦
bbqbbq0500 發表於 2009-11-26 17:50:01 | 只看該作者
515# 海怪

因為大家都有份玩嘛
海怪 發表於 2009-11-26 18:01:41 | 只看該作者
515# 海怪

因為大家都有份玩嘛
bbqbbq0500 發表於 2009-11-26 17:50

咁..............................................

都係聽晚先算
bbqbbq0500 發表於 2009-11-26 18:18:13 | 只看該作者
517# 海怪

HAHA~~~

咁啦  我聽晚帶d燈仔啦~~
係公司拎d鎖匙扣  再拆左佢   要裡面盞燈

下次換電又可以用
rabbitmomo 發表於 2009-11-26 19:09:38 | 只看該作者
Yes wow, it is not necessary to install led on the road disc actaully, just place the led on road is ok, i also bought 1x nos of big led and 1 x nos of battery box, just simply pu it on road too see how !
homan8494 發表於 2009-11-26 20:13:43 | 只看該作者
R34...95%...睇黎聽日可以見得人~
海怪 發表於 2009-11-26 21:50:18 | 只看該作者
R34...95%...睇黎聽日可以見得人~
homan8494 發表於 2009-11-26 20:13

我都係80%

100%就唔用架啦
Q-pet 發表於 2009-11-26 22:20:08 | 只看該作者
Q-pet, 我通帶3排電但次次都用唔晒, 你唔夠我可以借粒35C俾你玩, 唔好過3.6V就得嫁啦
rabbitmomo 發表於 2009-11-26 13:09

好呀...我SET左電變嫁啦套好盈
3Q你呀^^我星期六去買電
Q-pet 發表於 2009-11-26 22:22:14 | 只看該作者
我噴好左啦..我1 / 10 D手工無咁好嫁...
一陣順手自己焊燈~~