RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: pong1221
打印 上一主題 下一主題
收起左側

土瓜灣 車友聚會@@ (逢星期二同五都會放車)

yy0000yy 發表於 2010-10-13 00:28:55 | 只看該作者
回復 10304# 細~

請我食飯飯
rabbitmomo 發表於 2010-10-13 00:31:04 | 只看該作者

星期五貨車局, 晚上十點正土瓜灣麥當奴等
時間: 大約玩4個鐘
電: 2-3排, 但其他師兄有好多可以借
路線如下: 由 A -> F, B 係補級點 (第一次試行路線) 唔算大辟又唔會太多人, D路都幾闊。
注意, 中間"培正道"係斜路, 大家一係唔好扯咁盡, 一係最好加外置電變。 第一次到o既朋友請PM電話俾我 or Q-PET

rabbitmomo      Ford        2.4G
Q-pet                ????       2.4G
楠                     ????       2.4G
yy0000yy         人           一對腳 (唔帶車一定小爆你 )
DEE                 scania      2.4G
細~                  黑雞         2.4G
葉大夫               紅雞        2.4G
是但                  放紙鳶     線碌

登錄/註冊後可看大圖
rabbitmomo 發表於 2010-10-13 00:32:17 | 只看該作者
回復  細~

請我食飯飯
yy0000yy 發表於 2010-10-13 00:28

我又食 !
rabbitmomo 發表於 2010-10-13 00:37:07 | 只看該作者

google map 話我知平時我地TKW M記去TST 天星碼頭來回係9.8公里, 今次條路線係5公里, 4個鐘頭我覺得有buffer, 不如你唻同我地一齊見証下啦好嘛?
bbd 發表於 2010-10-13 00:39:41 | 只看該作者
DEE     2.4g
rabbitmomo 發表於 2010-10-13 00:41:03 | 只看該作者
各周身刀人仕
我想問e-bay bid 野係唔係一定要用paypal 同信用卡架?
vayeate 發表於 2010-10-13 00:37

western union 都得, 係cash, 香港都有好多街鋪如MK等, 以前仲有間叫 bidpay.com, 不過好似俾western union食左 ! 要 check check

我有ebay visa 同 paypal.....
rabbitmomo 發表於 2010-10-13 00:41:48 | 只看該作者
DEE     2.4g
細~      AM27.123
細~ 發表於 2010-10-13 00:40

你用AM??? 點解既?
rabbitmomo 發表於 2010-10-13 00:44:10 | 只看該作者
因為老作=.=.........特出下丫嘛~
細~ 發表於 2010-10-13 00:42

你.... !  3粒電........嘿嘿
rabbitmomo 發表於 2010-10-13 00:47:45 | 只看該作者
你真係咩都識......*0*
咁即係我又可以放棄係e bay 買野了
vayeate 發表於 2010-10-13 00:44

唔係, 我唔識RUN 麼打同 SET VM2 呢D要問問海怪師兄啦
    但.....點解要放棄呢? 搵銀行電匯都得o架, 不過大約$300手續費(視付你自已同對方係邊間BANK), 你要問對放拎銀行名同銀行號碼囉
rabbitmomo 發表於 2010-10-13 00:48:29 | 只看該作者
有一粒8000~應該一粒都夠
細~ 發表於 2010-10-13 00:44

我都想粒咁大o既電, 玩貨車放便D !
    但8000 好大粒, 你放邊???
事但 發表於 2010-10-13 00:49:18 | 只看該作者
事但          飛機                   線控2.4g
海怪 發表於 2010-10-13 00:50:16 | 只看該作者
唔係好大粒~個斗度~我鐘意密斗原因係車尾可以放好多野~
細~ 發表於 2010-10-13 00:49

夠貨櫃多???????
rabbitmomo 發表於 2010-10-13 00:51:40 | 只看該作者
事但          飛機                   線控2.4g
事但 發表於 2010-10-13 00:49

好型呀 , 咁樣會引好女走埋唻睇你點解咁柒..
rcf117 發表於 2010-10-13 00:52:15 | 只看該作者
葉 2.4G 紅雞
rabbitmomo 發表於 2010-10-13 00:53:11 | 只看該作者
你會唔會係貨櫃入面換電
細~ 發表於 2010-10-13 00:51

我見過有人咁做呀, 用粉電推喇叭 好正
rabbitmomo 發表於 2010-10-13 00:54:33 | 只看該作者
事但 發表於 2010-10-13 00:49

你係咪真係唻o架???? 我好掛住你
rabbitmomo 發表於 2010-10-13 00:59:17 | 只看該作者
星期五貨車局, 晚上十點正土瓜灣麥當奴等
時間: 大約玩4個鐘
電: 2-3排, 但其他師兄有好多可以借
路線如下: 由 A -> F, B 係補級點 (第一次試行路線) 唔算大辟又唔會太多人, D路都幾闊。
注意, 中間"培正道"係斜路, 大家一係唔好扯咁盡, 一係最好加外置電變。 第一次到o既朋友請PM電話俾我 or Q-PET

rabbitmomo      Ford        2.4G
Q-pet                ????       2.4G
楠                     ????       2.4G
yy0000yy         人           一對腳 (唔帶車一定小爆你  )
DEE                 scania      2.4G
細~                  黑雞         2.4G
葉大夫               紅雞        2.4G
是但                  放紙鳶     線碌
海怪 發表於 2010-10-13 00:59:47 | 只看該作者
你會唔會係貨櫃入面換電
細~ 發表於 2010-10-13 00:51

講緊擺多野你走去講換電
rabbitmomo 發表於 2010-10-13 01:04:16 | 只看該作者
因為我買d野 比左手續費貴過係hk買嘛...
睇黎我要
現代小小出 信用卡  =.=
vayeate 發表於 2010-10-13 00:55

係咪戶口一定要有5萬, 信用額好高o個種信用卡呀?
海怪 發表於 2010-10-13 01:04:52 | 只看該作者