RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2386|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Sanwa M11X 評語

kcpowerrc 發表於 2009-11-13 09:14:25 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請有用過 M11X o既師兄俾 o下 評語, 例如重唔重,平唔平衡,耗電量等等, 先謝過分享
Noir.KAZE 發表於 2009-11-13 11:08:26 | 只看該作者

同4PK比係重,拎上手同3PK差唔多
平衡??邊方面
耗電都ok,唔算特別細都唔算大
但係冇同4PK果d比較過,唔知差幾多
 樓主| kcpowerrc 發表於 2009-11-13 15:01:47 | 只看該作者
多謝指教! 我所指的平衝係指揸上手的平衡感.

2# Noir.KAZE
Noir.KAZE 發表於 2009-11-13 15:05:35 | 只看該作者
會唔會重量偏左去一邊?
我覺得冇嚕
鐵老人 發表於 2009-11-13 18:25:38 | 只看該作者
下個目標就m11x
~阿祖~ 發表於 2009-11-14 00:17:18 | 只看該作者
我覺得好好FEEL~~
不過無中文說明書,要查子典
迷你谷爆 發表於 2009-11-14 00:23:01 | 只看該作者
手感很好~但冇中文說明書~
我download返m11的中文說明書用~
大同小異姐~不過小弟覺得咁貴既控太多function~
放係小弟手出~浪費左~而家放左係二手區~
今日都已經hold左比某師兄~換返枝簡單d既用~哈~
RT618 發表於 2009-11-14 00:23:48 | 只看該作者
good control ,outlook ,,battery can use AA or lithium,lower steering wheel,handling comfort,funtion more and more,largest display...
~阿祖~ 發表於 2009-11-14 00:42:23 | 只看該作者
手感很好~但冇中文說明書~
我download返m11的中文說明書用~
大同小異姐~不過小弟覺得咁貴既控太多function~
放係小弟手出~浪費左~而家放左係二手區~
今日都已經hold左比某師兄~換返枝簡單d既用~哈~
迷你谷爆 發表於 2009-11-14 00:23

0係邊度有得DL M11中文說明書呀,
我都想要呢=.=
cpm 發表於 2009-11-15 17:51:52 | 只看該作者
請問M11X操搖反應同4PK邊款快啲,呢度可能比到答案你M11http://www.lrp.cc/en/news/news/n ... p;cHash=6f5763d780X
鐵老人 發表於 2009-11-16 23:32:06 | 只看該作者
請問M11X操搖反應同4PK邊款快啲,呢度可能比到答案你M11http://www.lrp.cc/en/news/news/n ... p;cHash=6f5763d780X
cpm 發表於 2009-11-15 17:51

請問有無中文版呢
3q