RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

Andrew168 發表於 2010-4-7 21:24:08 | 只看該作者

4月10日 星期(6) 青衣遙控車活動

*地點-------->(1) 青衣大王下村緑色空地塲

時間:8:30pm--11:00pm  
     歡迎各方1/10touring car--M車--只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別,方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
    義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。
                    * 車種*                     * 摩打*                      *頻道
----------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing             V300                               13T,              FM27.025/2.4G
2)herbert      Mugen NSX             3000kv V6              2.4G
3)Ming          VerII                                 3000kv         2.4G
4)yin             bmw                                  3000kv        AM27610
5)andrew      R35                                   黑朱                    2.4G
*落雨再諗

TA05入廠大修前玩   
snowman88 發表於 2010-4-7 22:37:57 | 只看該作者
回復 3039# 豆子

2粒波頭仲要收你錢 ,,緊係免費LA..最緊要有得玩
snowman88 發表於 2010-4-7 22:40:13 | 只看該作者
)andrew      TA05入廠大修前玩...次洗唔洗我幫你一吧
KX1072._. 發表於 2010-4-7 23:20:40 | 只看該作者
145240370 發表於 2010-4-7 23:26:09 | 只看該作者
幫我大修仲好啦
我部車好虛
KX1072._. 發表於 2010-4-7 23:20

你明唔明咩幫佢一把呀?
你係咪想佢幫你一把即刻"入廠"....
snowman88 發表於 2010-4-7 23:34:17 | 只看該作者
回復 3044# KX1072._.

上架驗車.$530
snowman88 發表於 2010-4-7 23:35:02 | 只看該作者
回復 3045# 145240370

豆子 發表於 2010-4-7 23:53:53 | 只看該作者
禮貌上都要說聲[多謝]哦...
不過玩既時間(touring)真係唔長, 進步都係緩慢一點!
努力...
snowman88 發表於 2010-4-7 23:56:47 | 只看該作者
回復 3048# 豆子

支持你..唔洗急   
我都要努力改車
snowman88 發表於 2010-4-7 23:58:29 | 只看該作者
4月10日 星期(6) 青衣遙控車活動

*地點-------->(1) 青衣大王下村緑色空地塲

時間:8:30pm--11:00pm  
     歡迎各方1/10touring car--M車--只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別,方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
    義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。
                    * 車種*                     * 摩打*                      *頻道
----------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing             V300 ,T                  5.5R,齒比10.12           FM27.025/2.4G
2)herbert      Mugen NSX             3000kv V6              2.4G
3)Ming          VerII                                 3000kv         2.4G
4)yin             bmw                                  3000kv        AM27610
5)andrew      R35                                   黑朱                    2.4G
*落雨再諗

TA05入廠大修前玩
KX1072._. 發表於 2010-4-8 00:00:42 | 只看該作者
你明唔明咩幫佢一把呀?
你係咪想佢幫你一把即刻"入廠"....
145240370 發表於 2010-4-7 23:26

明牙
KX1072._. 發表於 2010-4-8 00:01:41 | 只看該作者
回復  KX1072._.

上架驗車.$530
snowman88 發表於 2010-4-7 23:34

唔好計錢啦
herbert1 發表於 2010-4-8 00:08:32 | 只看該作者
回復  豆子

支持你..唔洗急   
我都要努力改車
snowman88 發表於 2010-4-7 23:56

你架已經無得改啦
herbert1 發表於 2010-4-8 00:13:37 | 只看該作者
145240370 發表於 2010-4-8 00:21:23 | 只看該作者
新一代FF03終於出現
145240370 發表於 2010-4-8 00:21:48 | 只看該作者
回復 3049# snowman88

你架野改冇可改喇wo
snowman88 發表於 2010-4-8 00:25:10 | 只看該作者
回復 3054# herbert1

E架車設計有D唔好..太似FF01車頭太重
Andrew168 發表於 2010-4-8 11:02:50 | 只看該作者
)andrew      TA05入廠大修前玩...次洗唔洗我幫你一吧
snowman88 發表於 2010-4-7 22:40

我又唔洗驚, 架野前幾次玩都打晒根豆, 炒到不得了都冇事, 正明用料有咁上下,
不過要貼車底貼紙, 順便維修一下, 跟著準備入 TC 試車呀      
145240370 發表於 2010-4-8 11:13:51 | 只看該作者
回復 3057# snowman88

應該會推頭少少
145240370 發表於 2010-4-8 11:14:16 | 只看該作者

回復 3058# Andrew168

我宜家只欠快摩打一個!!!