RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

Andrew168 發表於 2010-6-1 21:22:08 | 只看該作者
416 再唔拎黎玩, 張會唔值錢喇      
jacky192930 發表於 2010-6-1 21:36:57 | 只看該作者
145240370 發表於 2010-6-1 21:50:27 | 只看該作者
回復 5022# jacky192930

你TA05都未玩掂
就玩M05?
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-6-1 22:24:52 | 只看該作者
回復 5021# Andrew168

416,,點唔值都過千La..
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-6-1 22:26:00 | 只看該作者
回復 5023# 145240370

M05,,易過TA05好多
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-6-1 22:55:08 | 只看該作者
6月3日 星期(4) 青衣遙控車活動..Touring car大戰

地點 ------->(1) 青衣大王下村緑色空地塲

*青衣遙控車每月活動
Touring car大戰-----Drift vs part-----Rally part

時間:8:30pm--11:00pm  
歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car ,只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                     * 摩打*                      *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing                416RX-7                    11.5T齒比5.6           FM27.025/2.4G
2)herbert          TA05 NSX                   10T  齒比7.幾           2.4G
3)yin                  飛仔車殺手 lp560          11.5                     am27:610
**大家今場有就..13T..*限齒比用5.7-6.0
Andrew168 發表於 2010-6-1 23:05:18 | 只看該作者
andrew...我入左m-05車啦...
jacky192930 發表於 2010-6-1 21:36

你係唔係要我m車呔同軨, 係就留俾你, 想快就明晚要, 或我交俾 sing 俾你
Andrew168 發表於 2010-6-1 23:06:51 | 只看該作者
回復  145240370

M05,,易過TA05好多
sing.kh8212 發表於 2010-6-1 22:26

樓主| sing.kh8212 發表於 2010-6-1 23:22:34 | 只看該作者
回復 5027# Andrew168

,,,,,,,,,,,,,,比我..多謝
145240370 發表於 2010-6-1 23:42:32 | 只看該作者
比我...多謝
145240370 發表於 2010-6-1 23:42:57 | 只看該作者
回復 5029# sing.kh8212

星星加硬波子未食粥未有貨
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-6-1 23:47:52 | 只看該作者
回復 5031# 145240370

灰色波頭堆杆
145240370 發表於 2010-6-1 23:54:11 | 只看該作者
回復 5032# sing.kh8212

都唔係好覺眼
jacky192930 發表於 2010-6-2 09:29:57 | 只看該作者
你係唔係要我m車呔同軨, 係就留俾你, 想快就明晚要, 或我交俾 sing 俾你
Andrew168 發表於 2010-6-1 23:05

要呀...你放係呀SING到...我可能星期6落去囉...我到時打比呀SING啦~~唔該
豆子 發表於 2010-6-2 11:07:47 | 只看該作者
jacky 仔,
最後問你個 servo 要唔要呢?
今天唔覆我賣架啦...
*你部m車都要用架啦...係咪?
marco
smlming 發表於 2010-6-2 13:52:19 | 只看該作者
Marco 兄,成曰雨雨雨,都唔知幾時比D野你
jacky192930 發表於 2010-6-2 14:20:50 | 只看該作者
jacky 仔,
最後問你個 servo 要唔要呢?
今天唔覆我賣架啦...
*你部m車都要用架啦...係咪?
marco
豆子 發表於 2010-6-2 11:07

我未知出幾$$糧...所以答你唔到住...SORRY
豆子 發表於 2010-6-2 15:01:13 | 只看該作者
咁冇計啦...唔緊要的!
反正都唔係HOLD咗好耐呢!
應該仲有市場的...
豆子 發表於 2010-6-2 15:02:02 | 只看該作者
阿MING,
都冇計啦...成日都落雨, 睇吓星期六會唔會有機會見面啦!
smlming 發表於 2010-6-2 16:05:02 | 只看該作者
回復 5039# 豆子

我剛入咗部4WD Buggy,星期曰tko來唔來呀。