RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

Andrew168 發表於 2010-7-7 15:13:21 | 只看該作者
Andrew168 發表於 2010-7-7 15:14:15 | 只看該作者
星期4有冇人早d去?
星期5要番學
KX1072._. 發表於 2010-7-7 12:35

早極都係 8:00
145240370 發表於 2010-7-7 17:00:11 | 只看該作者
回復 5642# Andrew168

係囉...最早都8點喇
KX1072._. 發表於 2010-7-7 20:56:48 | 只看該作者
回復  Andrew168

係囉...最早都8點喇
145240370 發表於 2010-7-7 17:00

lolo andrew你地8點?
smlming 發表於 2010-7-8 00:51:58 | 只看該作者
Marco 普通料嚟呢?

(都唔係咩勁野, 不過又買個車架,電子野又要買過都好煩同貴過package呢,所以一套過買之嘛!
普通料嚟呢,唔好期望咁大哦!)

http://www.kyoshoamerica.com/cars/index.php?part_num=30842
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-7-8 01:00:56 | 只看該作者
7月8日 星期(4) 青衣遙控車活動..Touring car大戰,,如落雨取消

地點 ------->(1) 青衣大王下村緑色空地塲

*青衣遙控車每月活動
Touring car大戰-----Drift vs part-----Rally part

時間:8:30pm--11:00pm  
歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car ,只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                     * 摩打*                      *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing            416 RX-7                 11.5T齒比6.2           FM27.025/2.4G
2)KI                肉都冇                          13.5t                           2.4g
3)wai             ta05 FLZ                       8.5t                       AM27.075
4)herbert       NSX                              10T 齒比7                    2.4G
5)YAT              ae86                            5.5T                         AM27,175
6)andrew        S2000                        黑朱                           2.4G

**大家今場有就..13T..*限齒比用5.7-6.0
145240370 發表於 2010-7-8 01:16:42 | 只看該作者
7月8日 星期(4) 青衣遙控車活動..Touring car大戰,,如落雨取消

地點 ------->(1) 青衣大王下村緑色空地塲

*青衣遙控車每月活動
Touring car大戰-----Drift vs part-----Rally part

時間:8:30pm--11:00pm  
歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car ,只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                     * 摩打*                      *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing            416 RX-7                 11.5T齒比6.2           FM27.025/2.4G
2)KI                肉都冇                          13.5t                           2.4g
3)wai             ta05 FLZ                       8.5t                       AM27.075
4)herbert       NSX                              10T 齒比7                    2.4G
5)YAT              ae86                            5.5T                         AM27,175
6)andrew        S2000                        黑朱                           2.4G
7)Lo                                                  黑朱                           2.4G

**大家今場有就..13T..*限齒比用5.7-6.0
Andrew168 發表於 2010-7-8 10:16:47 | 只看該作者

(都唔係咩勁野, 不過又買個車架,電子野又要買過都好煩同貴過package呢,所 ...
smlming 發表於 2010-7-8 00:51

咁仲話普通野, 好野黎 DBX   
Andrew168 發表於 2010-7-8 10:18:05 | 只看該作者
Lo Lo 你咩野車呀, 黑朱空轉   
herbert1 發表於 2010-7-8 10:19:38 | 只看該作者

(都唔係咩勁野, 不過又買個車架,電子野又要買過都好煩同貴過package呢,所 ...
smlming 發表於 2010-7-8 00:51

咁似我個friend果架既,手手腳腳油壓都一樣,不過行電
       不過我覺得好膠,油壓換金屬又要$$
Andrew168 發表於 2010-7-8 10:24:54 | 只看該作者
佢架野要落地先知, 睇實物先知d野夠唔夠硬, 好難講
Andrew168 發表於 2010-7-8 10:28:35 | 只看該作者
kyosho 話架野係 racing 唔知d 料得唔得
herbert1 發表於 2010-7-8 10:31:48 | 只看該作者
kyosho 話架野係 racing 唔知d 料得唔得
Andrew168 發表於 2010-7-8 10:28

話姐,你見越野車討論區都無乜人講奸商呢架車,就知多唔多人玩啦.......
smlming 發表於 2010-7-8 10:34:39 | 只看該作者
回復 5650# herbert1

全中差不多一樣,你個朋友部車醫反未?
herbert1 發表於 2010-7-8 10:40:35 | 只看該作者
回復  herbert1

全中差不多一樣,你個朋友部車醫反未?
smlming 發表於 2010-7-8 10:34

無parts訂緊
Andrew168 發表於 2010-7-8 10:43:50 | 只看該作者

kyosho 野都唔係好齊料喎     
豆子 發表於 2010-7-8 11:44:52 | 只看該作者
都係玩過至知得唔得了!
之但係我e-bay好多易爛既parts都有得訂, 邊擔心得咁多吖!
traxxas, slash, e-max...又咁貴!
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-7-8 11:53:24 | 只看該作者
回復 5657# 豆子

你果架都唔平........
豆子 發表於 2010-7-8 12:22:12 | 只看該作者
回復  豆子

你果架都唔平........
sing.kh8212 發表於 2010-7-8 11:53

如果係全套的話都ok既...要玩4驅至得!二針野冇多冇少呢...
係噃, 塊板你今晚俾埋我嘛?係我就要拎錢嚟贖了...
145240370 發表於 2010-7-8 12:32:43 | 只看該作者
回復 5649# Andrew168

我D普通車姐