RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

jacky192930 發表於 2010-1-30 20:41:52 | 只看該作者
現在(Tsing Yi RC Club') 自願夾錢會員名單如下:
(1)snowman88                 (已入會)-自願夾多$50,同路碟
(2)smlming                       (已入會)-自願夾多$50,同5個雪羔桶
(3)Herbert                   ...
sing.kh8212 發表於 2010-1-30 16:10

C兄...我到係青衣人~~但係大步份時間到唔係咁得閒...可以加入嗎??

我玩ta05漂移嫁... 但車未囉反黎...因為冇左TA-05原裝狗骨杯4隻 所以未玩得住...
有c兄有既pm我呀鎈2隻...唔該
herbert1 發表於 2010-1-30 20:56:49 | 只看該作者
C兄...我到係青衣人~~但係大步份時間到唔係咁得閒...可以加入嗎??

我玩ta05漂移嫁... 但車未囉反黎...因為冇左TA-05原裝狗骨杯4隻 所以未玩得住...
有c兄有既pm我呀鎈2隻...唔該
jacky192930 發表於 2010-1-30 20:41

我地通常都星期三and六都會玩車仔既..........我地好易話為姐,只要就得岩其它人時間就ok既
阿彥 發表於 2010-1-30 21:46:52 | 只看該作者
ya
甩尾又開始多返人啦
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-1-30 22:06:34 | 只看該作者
621# herbert1

ok
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-1-30 22:11:14 | 只看該作者
622# jacky192930

係咪我個2隻...你得閒咪講聲,睇吓啱唔啱時間.歡迎任何新朋友
jacky192930 發表於 2010-1-30 22:12:41 | 只看該作者
622# jacky192930

係咪我個2隻...你得閒咪講聲,睇吓啱唔啱時間.歡迎任何新朋友
sing.kh8212 發表於 2010-1-30 22:11

c兄...我想要你果2隻呀...
jacky192930 發表於 2010-1-30 22:13:16 | 只看該作者
ya
甩尾又開始多返人啦
阿彥 發表於 2010-1-30 21:46

多多指教^o^
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-1-30 22:13:36 | 只看該作者
星期3  可能落雨改  星期2 可好嗎
jacky192930 發表於 2010-1-30 22:15:07 | 只看該作者
629# sing.kh8212

c兄...睇一睇pm  我pm左你...thx  

另外想問問各c兄...ta05同tt01邊隻漂得快d??
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-1-30 22:19:34 | 只看該作者
624# 阿彥

..........
herbert1 發表於 2010-1-30 22:24:21 | 只看該作者
星期3  可能落雨改  星期2 可好嗎
sing.kh8212 發表於 2010-1-30 22:13

無所謂啦
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-1-30 22:25:42 | 只看該作者
630# jacky192930

無關係,,只係摩打.齒比.技術....
軸車玩甩尾好D..但TA05,玩快車,甩尾.都得
herbert1 發表於 2010-1-30 22:30:01 | 只看該作者
629# sing.kh8212

c兄...睇一睇pm  我pm左你...thx  

另外想問問各c兄...ta05同tt01邊隻漂得快d??
jacky192930 發表於 2010-1-30 22:15

TT01 , TA05我都有.........用料、設計、性能上TA05係好d,TT01係煩d既

但你肯投資時間,金錢,心機落TT01都ok既,始終人夾車,車夾人姐..........最緊要練好技術姐
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-1-30 22:30:46 | 只看該作者
不如星期1,,,,
herbert1 發表於 2010-1-30 22:31:38 | 只看該作者
星期一.....要返學啦 =O=
jacky192930 發表於 2010-1-30 22:31:42 | 只看該作者
630# jacky192930

無關係,,只係摩打.齒比.技術....
軸車玩甩尾好D..但TA05,玩快車,甩尾.都得
sing.kh8212 發表於 2010-1-30 22:25

咁我用白豬...咩齒比好d呀??
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-1-30 22:32:18 | 只看該作者

2月3日 青衣遙控車活動 ( 星期3)  

地點(1) 青衣大王下村緑色空地塲
        (2) 青衣美景空地塲      
        (3)青衣機鐵橋底
時間:8:30pm--11:00pm  

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移---只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
    義務:
* 各車手玩車過程中不要撞倒賽道位置, 如有撞掉, 請有責任地自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

1)sing        BMW F1                      FM27.025 /2.4G
2)Ming     VerII/HPI F1                           2.4G
3)鬆馳熊      雷諾F1                                   2.4G
herbert1 發表於 2010-1-30 22:32:20 | 只看該作者
白豬玩飄......唔係好夠力wo
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-1-30 22:35:28 | 只看該作者
照舊    2月3日 青衣遙控車活動 ( 星期3)
herbert1 發表於 2010-1-30 22:37:09 | 只看該作者
天文台話星期三會落雨.......