RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

樓主| sing.kh8212 發表於 2010-9-13 00:27:15 | 只看該作者
回復 6760# 145240370

星期一..唔得
145240370 發表於 2010-9-13 00:30:33 | 只看該作者
回復 6761# sing.kh8212

TOO BAD~~
@JOLY@ 發表於 2010-9-14 08:56:05 | 只看該作者
黎緊星期曰有無人要佐敦谷丫
snipertat 發表於 2010-9-14 10:33:41 | 只看該作者

我想問問呢...玩turbo呢...
係咪用10.5T已經好夠..唔好用8.5 OR 5.5呀..
snipertat 發表於 2010-9-14 10:34:08 | 只看該作者
黎緊星期曰有無人要佐敦谷丫
@JOLY@ 發表於 2010-9-14 08:56

如果唔落雨~我都會去架..
今晚我都約左班電單車友一齊放車仔~
@JOLY@ 發表於 2010-9-14 10:41:25 | 只看該作者
回復 6765# snipertat

我見人地10.5都好快
snipertat 發表於 2010-9-14 11:07:22 | 只看該作者
回復  snipertat

我見人地10.5都好快
@JOLY@ 發表於 2010-9-14 10:41

遲D整個 快車殼M6 X RED BULL先~HEHE~
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-9-14 12:34:10 | 只看該作者
回復 6764# snipertat

玩turbo10.5T已經好夠快..
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-9-14 12:36:07 | 只看該作者

9月19日 星期(日) 青衣遙控車活動.....如落雨取消...

地點 ------->(1) 佐敦谷團 12:30PM  Touring car
                  (2) TKO........4:00PM  RALLY part

*青衣遙控車每月活動
Touring car大戰-----Drift vs part-----Rally part

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car   
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                     * 摩打*                      *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing                 416                      5.5T齒比8                FM27.025/2.4G
唔會落雨瓜
snipertat 發表於 2010-9-14 14:44:43 | 只看該作者

玩turbo10.5T已經好夠快..
sing.kh8212 發表於 2010-9-14 12:34

明白明白~THX SING哥~
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-9-14 15:07:47 | 只看該作者
回復 6770# snipertat

下次一齊..研究..
我玩緊
T3 /11.5T-turbo
FF /13.5T-turbo
416/5.5T-turbo
snipertat 發表於 2010-9-14 15:26:41 | 只看該作者

下次一齊..研究..
我玩緊
T3 /11.5T-turbo
FF /13.5T-turbo
416/5.5T-turbo
sing.kh8212 發表於 2010-9-14 15:07

416/5.5t turbo...會唔會快過火箭~
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-9-14 15:41:47 | 只看該作者
回復 6772# snipertat

快..ok LA...我用SP.+528mon
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-9-14 16:55:39 | 只看該作者

代友放.90%新416WE $1700
有無C兄有興趣..
@JOLY@ 發表於 2010-9-14 17:43:32 | 只看該作者

9月19日 星期(日) 青衣遙控車活動.....如落雨取消...

地點 ------->(1) 佐敦谷團 12:30PM  Touring car
                  (2) TKO........4:00PM  RALLY part

*青衣遙控車每月活動
Touring car大戰-----Drift vs part-----Rally part

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car   
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                     * 摩打*                      *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing                 416                      5.5T齒比8                FM27.025/2.4G
2)yin.                  T3.                       11.5T 7.25齒比.                   2.4g
唔會落雨瓜
Andrew168 發表於 2010-9-14 22:08:15 | 只看該作者
各位我有壞消息宣佈, 因家人問為何識玩車, 點解唔去溝囡, 玩車不如去玩囡, 問我係唔係有病,
所以今後短暫間歇性消失, 不定時出席, 請多多見諒      
Noir.KAZE 發表於 2010-9-14 22:13:08 | 只看該作者
各位我有壞消息宣佈, 因家人問為何識玩車, 點解唔去溝囡, 玩車不如去玩囡, 問我係唔係有病,
所以今後短暫間 ...
Andrew168 發表於 2010-9-14 22:08

真的假的.......
GARY^^ 發表於 2010-9-14 22:16:32 | 只看該作者
所以今後短暫間 ...
Andrew168 發表於 2010-9-14 22:08

咁攪笑  
你答佢地: 車手係唔需要女朋友
GARY^^ 發表於 2010-9-14 22:25:48 | 只看該作者
賢仔

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
Andrew168 發表於 2010-9-14 22:30:29 | 只看該作者
咁攪笑  
你答佢地: 車手係唔需要女朋友
GARY^^ 發表於 2010-9-14 22:16

佢話有車但冇囡, 有Q用喎