RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

樓主| sing.kh8212 發表於 2011-1-12 23:46:30 | 只看該作者
回復 7655# herbert1

.FF
 樓主| sing.kh8212 發表於 2011-1-13 00:18:41 | 只看該作者
回復 7659# GARY^^

梗係我都走咗.............(講笑)
herbert1 發表於 2011-1-13 00:49:15 | 只看該作者

Woo , 呢個咪detect倒traction唔夠,自動分布前後動力既聰明四驅,GTR都係靠佢先咁快咋
herbert1 發表於 2011-1-13 01:04:40 | 只看該作者
幾個人都可以抽je XD
Noir.KAZE 發表於 2011-1-12 23:33

無敵係最寂寞,gary已經唔同level........
Noir.KAZE 發表於 2011-1-13 08:33:40 | 只看該作者
無敵係最寂寞,gary已經唔同level........
herbert1 發表於 2011-1-13 01:04

咁係我地冇得抽wor sosad
GARY^^ 發表於 2011-1-13 10:43:57 | 只看該作者
回復 7664# herbert1

係呀...凍到手指硬晒用1010手法抯車 呢個LV唔係人人到到.
 樓主| sing.kh8212 發表於 2011-1-13 12:07:08 | 只看該作者
1月16日 (星期曰) [青衣遙控車活動]........如落雨取消

地點 ------->(1) 佐敦谷團 12:30PM  Touring car..大戰

*青衣遙控車每月活動

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car ,只限電車參加  
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                             * 摩打*                          *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing                  Top,                                5.0T  齒比8                      2.4G
2)herbert              波子                                10.5T                              2.4G
豆子 發表於 2011-1-13 13:45:41 | 只看該作者
各位,
比D意見呢隻翼夠唔夠做?
放落部 AUDI 殼樹 ...
 樓主| sing.kh8212 發表於 2011-1-13 14:08:32 | 只看該作者

回復 7668# 豆子

Z4..可以試....我試過一般..
豆子 發表於 2011-1-13 14:29:03 | 只看該作者
咁唔通真係要買GT翼?
不過唔緊要...個SPEED殼都完成了...總有幾手準備...
herbert1 發表於 2011-1-13 15:51:35 | 只看該作者
貓店有星星定風翼,一包有2隻,換殼既話又可以重用
GARY^^ 發表於 2011-1-13 16:25:11 | 只看該作者
極度苦惱中... 買top好定zero好
herbert1 發表於 2011-1-13 16:27:41 | 只看該作者
極度苦惱中... 買top好定zero好
GARY^^ 發表於 2011-1-13 16:25

Top , 質料都top d
GARY^^ 發表於 2011-1-13 16:35:29 | 只看該作者
回復 7673# herbert1

top都幾好口碑, 同埋有索電帶
herbert1 發表於 2011-1-13 16:38:23 | 只看該作者
回復  herbert1

GARY^^ 發表於 2011-1-13 16:35

自己鐘意咪去買啦  不過parts貴,要錫住玩呀
seven 發表於 2011-1-13 16:38:58 | 只看該作者
回復  herbert1

GARY^^ 發表於 2011-1-13 16:35

Photon係咪單servo柱?
raybee1211 發表於 2011-1-13 16:49:08 | 只看該作者
Top parts 貴?  平x ray. 一半wor.
GARY^^ 發表於 2011-1-13 16:51:50 | 只看該作者
講parts貴.. yokomo都唔夠xray貴
GARY^^ 發表於 2011-1-13 17:05:06 | 只看該作者
星期日睇下阿sing架top先!
 樓主| sing.kh8212 發表於 2011-1-13 17:32:44 | 只看該作者
回復 7679# GARY^^

FF  TOP....同我玩FF