RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

阿彥 發表於 2010-2-3 18:10:52 | 只看該作者
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-3 18:10:53 | 只看該作者
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-3 18:13:30 | 只看該作者
2月3日 青衣遙控車活動 ( 星期3)  

地點(1) 青衣大王下村緑色空地塲       
        (2) 青衣美景空地塲      
        (3)青衣機鐵橋底
時間:8:30pm--11:00pm  

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移---只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
    義務:
* 各車手玩車過程中不要撞倒賽道位置, 如有撞掉, 請有責任地自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

1)sing        BMW F1                      FM27.025 /2.4G
2)Ming     VerII/HPI F1                           2.4G
3)鬆馳熊      雷諾F1                                   2.
4)yin          bmw e92 320i
5)jacky仔      冇車   只睇                                            am
6)andrew      TA05                               2.4G
7)marco     Mini (新手)                           FM (唔會撞 band 卦)  around - 8:30 to 10:00 報到
                                                                                     (唔會落雨卦)
jacky192930 發表於 2010-2-3 18:24:53 | 只看該作者
今晚見....
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-3 23:04:23 | 只看該作者
又玩完
herbert1 發表於 2010-2-3 23:12:43 | 只看該作者
我架F1要set下啦,原裝setting有d推頭
jacky192930 發表於 2010-2-3 23:55:00 | 只看該作者
咁快反左屋企既= =
jacky192930 發表於 2010-2-3 23:56:22 | 只看該作者

thx~比左5支仔野我...thx~
豆子 發表於 2010-2-4 00:32:12 | 只看該作者
今晚第一晚到, 雖然玩咗個零鐘, 但都好好玩, 對俾我累炒既師兄講聲唔好意思!
下次會再出席.
*架車d野又要去kws走趟破財了...
jacky192930 發表於 2010-2-4 00:35:41 | 只看該作者
又要修車呀c兄....
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-4 01:44:36 | 只看該作者

790# 豆子

又加補品,,,炒吓車好少事.玩得開心咪得
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-4 12:15:04 | 只看該作者
2月6日 青衣遙控車活動 ( 星期6)  

地點(1) 青衣大王下村緑色空地塲      
        (2) 青衣美景空地塲      
        (3)青衣機鐵橋底
時間:8:30pm--11:00pm  

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移---只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
    義務:
* 各車手玩車過程中不要撞倒賽道位置, 如有撞掉, 請有責任地自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

1)sing        FF .DC5                      FM27.025 /2.4G
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-4 12:16:57 | 只看該作者
多數係(2) 青衣美景空地塲
jacky192930 發表於 2010-2-4 13:07:07 | 只看該作者
我唔知去唔去好=3=
herbert1 發表於 2010-2-4 14:13:19 | 只看該作者
DC5,我用繼續用F1,挑你機!!
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-4 14:15:47 | 只看該作者
796# herbert1

你覺得有無機會
jacky192930 發表於 2010-2-4 14:48:54 | 只看該作者
= =2位c兄又黎過呀=3=
Andrew168 發表於 2010-2-4 15:02:11 | 只看該作者

我隻刷果然燒Q 咗, 為有上隻 4.5r, 點知上咗之後試兩野, 大齒又掃 Q 埋, 要出去買大齒,   
都好用 Q 埋 d 舊野先, 咁就可以玩新一代好野   
jacky192930 發表於 2010-2-4 15:07:12 | 只看該作者
我隻刷果然燒Q 咗, 為有上隻 4.5r, 點知上咗之後試兩野, 大齒又掃 Q 埋, 要出去買大齒,   
都好用 Q 埋 d 舊野先, 咁就可以玩新一代好野   
Andrew168 發表於 2010-2-4 15:02

唉...c兄真係黑仔= =
Andrew168 發表於 2010-2-4 15:12:33 | 只看該作者
唉...c兄真係黑仔= =
jacky192930 發表於 2010-2-4 15:07

都唔係, d野其實都玩咗好耐, 應該差不多到期玩完, 係時候換