RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

阿彥 發表於 2010-2-23 19:44:18 | 只看該作者
有DRIFT ..PART..
3月6日,,(1) 青衣大王下村緑色空地塲
歡迎任何新朋友
有DRIFT..報一報.....歐日車PK決戰
1)sing...Z4.DRIFT
2)andrew  ....  TOP SECRET S15
3)Benny ... 白色 yokomo s15
4)KX ...
sing.kh8212 發表於 2010-2-23 11:25

整得切應該得
Andrew168 發表於 2010-2-23 21:03:14 | 只看該作者

嘩阿 sing 你真係咩鬼野車都有, 點夠你玩,
我剛剛整好咗架 tt-01 改 rally, 可以去試車   
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-23 22:18:03 | 只看該作者
1362# Andrew168

Andrew168 發表於 2010-2-23 22:24:21 | 只看該作者
+分,唔得閒..D越野車未整..幾時玩
sing.kh8212 發表於 2010-2-23 11:55

阿 sing 你快d 整好埋越野車去玩啦   
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-23 22:55:19 | 只看該作者
1356# reality^(oo)^

你玩DRIFT
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-23 22:56:04 | 只看該作者
2月24日 青衣遙控車活動 ( 星期3)   

地點 :            
        -------> (1) 青衣大王下村緑色空地塲                           
                (2) 青衣美景空地塲      
                        (3)青衣機鐵橋底
時間:8:30pm--11:00pm  

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移---只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
    義務:
* 各車手玩車過程中不要撞倒賽道位置, 如有撞掉, 請有責任地自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

1)sing        FF .DC5                      FM27.025 /2.4G
2)JACKY    TA-05(S15)                     AM27.XXX
3)herbert     F111111111               2.4G
4)Ming         VerII                            2.4G
5)andrew     TA-05MS.BMW M4         易死豬
6) reality     未有車 >,<
jacky192930 發表於 2010-2-24 00:22:22 | 只看該作者
未知天日得唔得住= =.....可能有野做= =
reality^(oo)^ 發表於 2010-2-24 00:48:32 | 只看該作者
1356# reality^(oo)^

你玩DRIFT
sing.kh8212 發表於 2010-2-23 22:55

去睇~~~~
herbert1 發表於 2010-2-24 09:15:44 | 只看該作者
阿星,今次帶多卷膠紙啦,我得返半卷咋
Andrew168 發表於 2010-2-24 10:41:23 | 只看該作者
唔知今晚會唔會地濕濕呢   
豆子 發表於 2010-2-24 11:13:23 | 只看該作者
2月24日 青衣遙控車活動 ( 星期3)   

地點 :            
        -------> (1) 青衣大王下村緑色空地塲                           
                (2) 青衣美景空地塲      
                        (3)青衣機鐵橋底
時間:8:30pm--11:00pm  

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移---只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
    義務:
* 各車手玩車過程中不要撞倒賽道位置, 如有撞掉, 請有責任地自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

1)sing        FF .DC5                      FM27.025 /2.4G
2)JACKY    TA-05(S15)                     AM27.XXX
3)herbert     F111111111               2.4G
4)Ming         VerII                            2.4G
5)andrew     TA-05MS.BMW M4         易死豬
6) reality     未有車 >,<
7) marco     TA-04                            FM              (20:30-22:30)
     (希望唔好落雨啦...)
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-24 11:15:35 | 只看該作者
1369# herbert1

ok
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-24 11:28:19 | 只看該作者
大家留意post..可能落雨
145240370 發表於 2010-2-24 11:42:34 | 只看該作者
我唔黎,應該唔會落既
jacky192930 發表於 2010-2-24 12:44:21 | 只看該作者
落雨就唔黎啦...我可能今晚到有野做= ="
jacky192930 發表於 2010-2-24 12:53:38 | 只看該作者
sing....你地諗住去{元朗大棠荔枝園}呢個場玩??
Andrew168 發表於 2010-2-24 13:03:43 | 只看該作者
sing....你地諗住去{元朗大棠荔枝園}呢個場玩??
jacky192930 發表於 2010-2-24 12:53

元朗大棠荔枝園這個叫  TRC,
元朗沙埔村果個叫 TC, 這個比較容易去同近d,
我地自己一定架車去先玩
jacky192930 發表於 2010-2-24 13:06:27 | 只看該作者
幾$$一日??
Andrew168 發表於 2010-2-24 13:08:16 | 只看該作者
還有一個在錦田警察局對面
jacky192930 發表於 2010-2-24 13:09:17 | 只看該作者
還有一個在錦田警察局對面
Andrew168 發表於 2010-2-24 13:08

嘩...咁多個嫁...完全唔知= =