RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

jacky192930 發表於 2010-3-5 23:01:36 | 只看該作者
....唔該哂呀sing....收左9t啦....我第一次用無刷= ="  天日立即on 左去玩先....
jacky192930 發表於 2010-3-5 23:03:34 | 只看該作者
阿彥 發表於 2010-3-5 23:11:50 | 只看該作者
3月6日 星期(6) 青衣遙控車活動..DRIFT ..PART..

地點(1) 青衣大王下村緑色空地 :8:30pm--11:00pm  

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移---只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

....DRIFT ..PART..   
.....歐日車PK決戰
1)sing.............Z4.DRIFT
2)andrew  ....  TOP SECRET S15
3)Benny ... .....白色 yokomo s15
4)KX1072.......pinklady 350z
5)阿彥.............黑色D1 ALTEZZA
6)JACKY...........白色s15
7)Ming .............??????
8)Marco ...........Yokomo 白色 Mark II  2.4G
9)YIN........Z33
10)Mark........
11)Niko.............
12)阿彥FD.............180
snowman88 發表於 2010-3-5 23:18:35 | 只看該作者
??????????????
KX1072._. 發表於 2010-3-5 23:23:12 | 只看該作者
FD=friend
KX1072._. 發表於 2010-3-5 23:24:35 | 只看該作者
sing哥聽日幫我set一set個過好盈
阿彥 發表於 2010-3-5 23:25:31 | 只看該作者
睇下聽日整唔整得返
多數去到
snowman88 發表於 2010-3-5 23:45:25 | 只看該作者
1806# KX1072._.

仲有你套轉向
jacky192930 發表於 2010-3-5 23:50:05 | 只看該作者

仲有你套轉向
snowman88 發表於 2010-3-5 23:45

係喎....我到要問下你點用setting 卡呀= =
jacky192930 發表於 2010-3-6 00:02:39 | 只看該作者
呀....係呀...我個珠鎈冇用...用左頭直....天日又有3套快車太....唔洗$$既
KX1072._. 發表於 2010-3-6 00:03:37 | 只看該作者

仲有你套轉向
snowman88 發表於 2010-3-5 23:45

知道
jacky192930 發表於 2010-3-6 00:10:54 | 只看該作者
呀sing...你賣果到有setting卡嫁可??  重有好唔知點用嫁...要你教教我呀....話哂到係我第一次用黎d無刷
KX1072._. 發表於 2010-3-6 00:12:52 | 只看該作者
呀sing...你賣果到有setting卡嫁可??  重有好唔知點用嫁...要你教教我呀....話哂到係我第一次用黎d無刷
jacky192930 發表於 2010-3-6 00:10

setting卡有講嫁
不過我有d唔明
jacky192930 發表於 2010-3-6 00:15:36 | 只看該作者
setting卡有講嫁
不過我有d唔明
KX1072._. 發表於 2010-3-6 00:12

我到唔明呀...睇到個fd果張到頭痛...全是英文
KX1072._. 發表於 2010-3-6 00:22:02 | 只看該作者
我睇部gameboy個d
jacky192930 發表於 2010-3-6 00:23:49 | 只看該作者
咁就唔知啦.....我到未用過= =
snowman88 發表於 2010-3-6 00:43:21 | 只看該作者
1812# jacky192930

jacky192930 發表於 2010-3-6 00:45:25 | 只看該作者
1812# jacky192930

snowman88 發表於 2010-3-6 00:43

咁就好啦....唔該哂先...天日即場正上車....

先訓啦....天日搵你.....鎈定2餅電試新野.....
snowman88 發表於 2010-3-6 10:24:10 | 只看該作者
月6日 星期(6) 青衣遙控車活動..DRIFT ..PART..

地點(1) 青衣大王下村緑色空地 :8:30pm--11:00pm  

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移---只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

....DRIFT ..PART..   
.....歐日車PK決戰
1)sing.............Z4.DRIFT
2)andrew  ....  TOP SECRET S15
3)Benny ... .....白色 yokomo s15
4)KX1072.......pinklady 350z
6)JACKY...........白色s15
7)Ming .............??????
8)Marco ...........Yokomo 白色 Mark II  2.4G
9)YIN........Z33
10)Mark........
11)Niko.............
jacky192930 發表於 2010-3-6 10:25:32 | 只看該作者
早晨呀.....