RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2228|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

dNaNo車塲收費一問?

hing1972 發表於 2009-12-7 19:18:58 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
dNaNo車塲玩車而家雖要收費嗎?因十一月頭上過車場老細話十二月開始收費!請問大家知嗎?
~CCXR~ 發表於 2009-12-7 19:32:48 | 只看該作者
not yet ar~
i when fe days before...still free
SuperAguri 發表於 2009-12-7 21:15:33 | 只看該作者
如果要收我寧願玩 Mini-Z 啦
hollandshing 發表於 2009-12-7 21:57:40 | 只看該作者
kambox808 發表於 2009-12-7 22:13:02 | 只看該作者
3# SuperAguri
yes,個場今细,重要收钱,上mms玩好过啦,dNano如果响mms玩應該好飛D,技術還可以增加D.
hunghung 發表於 2009-12-7 22:23:09 | 只看該作者
d湾大d...当然好飛D
不用收太多油都过到
便没有乐趣了
gamakatsu 發表於 2009-12-8 01:11:21 | 只看該作者
唔好意思啊!我個人覺得個場收少少入場費都好應該,話晒間舖開左年幾一直都冇收過任何費用,就算要比我呢個新手都會覺得值得,一黎又唔係太遠,二黎d師兄個個都好好人個個都好好傾,最緊要都係玩得開心
EWK 發表於 2009-12-8 03:13:57 | 只看該作者

MINI Z 唔駛錢玩呀! ???
有的話,講出, 大家一起玩.
sfdo 發表於 2009-12-8 04:29:09 | 只看該作者
我都覺得個場細,唔吸引。
要吸引,賽道要多加創意。
場內加多元化服務 ,如 擺 PS3 / .模擬飛行 / .... 俾人玩....
BigBear 發表於 2009-12-8 04:36:09 | 只看該作者
香港地咩靓車都有得玩,靓場就無幾個.仲想唔駛錢,貪心左D.有場就珍惜吓la. 玩dnano駛得幾錢, 樂趣無價.
sarsino 發表於 2009-12-8 09:22:08 | 只看該作者
I totally agree "香港地咩靓車都有得玩,靓場就無幾個.仲想唔駛錢,貪心左D.有場就珍惜吓la. 玩dnano駛得幾錢, 樂趣無價"
magiceye 發表於 2009-12-8 13:08:33 | 只看該作者
我覺得個場都唔錯呀, 俾dnano嘅size剛好. 地點方便, Free of charge仲想點?
pd 發表於 2009-12-8 13:21:21 | 只看該作者
玩落覺得好,比錢好合理.
咁細架車要個大塲好似太大,家吓個塲比以前大咗,跑落去闊咗.
其實有啲朋友末玩過就覺得個塲如何那個,甚麽大細,,,,,,,,,,,,你玩過就知有分別.估唔到咁Q細架車要揸得好成績唔易,走姿亦有返咁上下.
我都有玩過大車.mini 油雞都覺得各有各好玩.個個場有不同特色.
今個月我都有啲玩開Mini Z老友嚟試車.亦有D frd 巳買咗! (因小弟放毒太深)
覺得好玩咪玩吓,有興趣咪上嚟試吓囉.唔洗錢架.
DnanoKen 發表於 2009-12-8 14:12:11 | 只看該作者
車場地方比較方便,個場又夠大,因1/43車仔比較精細,所以跑道唔使好似MiniZ的大,如太大就唔啱比例
而車場要收費亦好合理雖然現在重係免費,但而免費大約已經一年了所以有句話:{早買早享受}
做個計算:當$300一個月租,玩了3-4個月已經架車Free了
Option Parts:  Full Option Parts大約$1000元唔使, 而MiniZ Full Option Parts 但無計算過 聽朋友話大約$2000
而dNaNo 車仔比例細所以比較方便放落袋帶出街
如想試吓dNaNo的樂趣可以到店舖試吓:)
gamakatsu 發表於 2009-12-8 20:06:08 | 只看該作者
我下次都要睇吓上星期5買左(路荀)個個朋友上唔上黎玩先得,順便同佢買埋d option野,但一定會搵pd兄你攪,等你介紹佢買咩,我依加就期待緊套燈返
pd 發表於 2009-12-8 20:43:12 | 只看該作者
yeah , more ppl play more fun!!
hollandshing 發表於 2009-12-8 20:48:10 | 只看該作者
我都覺得個場細,唔吸引。
要吸引,賽道要多加創意。
場內加多元化服務 ,如 擺 PS3 / .模擬飛行 / .... 俾人玩....
sfdo 發表於 2009-12-8 04:29

人係貪心我都好明白但玩車就玩車
又要PS3仲話要其他
咁駛唔駛有囡囡,有按摩,仲打邊爐呢
LP640 發表於 2009-12-9 09:22:18 | 只看該作者
yes,個場今细,重要收钱,上mms玩好过啦,dNano如果响mms玩應該好飛D,技術還可以增加D.
kambox808 發表於 2009-12-7 22:13

Ching,你係mms場主?成日係到話dNaNo 貴都係想多啲人去mms玩mini-z.唔使咁,我都有去mms玩mini-z架.你覺得dNaNo 好玩會越來越多人玩不如你把mms轉做dNaNo 專用場未重好..