RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: xbbbbbb
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Scud 09R

coollookpa 發表於 2010-1-28 19:36:13 | 只看該作者
tonight can't go

登錄/註冊後可看大圖
, how about Friday night ?

登錄/註冊後可看大圖

xbbbbbb 發表於 2010-1-28 17:34

朋友,你隻野太入我new唔到,sorry
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-1-28 20:08:16 | 只看該作者
朋友,你隻野太入我new唔到,sorry
coollookpa 發表於 2010-1-28 19:36

thx a lot
ZeroKwok 發表於 2010-1-28 23:53:09 | 只看該作者
用什麼類別的輪胎呢?   
鬼呔/自制呔, F1 用tyre C

在那裡買的?
鬼呔揾橋底3 大呔廠造, type C 去偉高

約多少錢?
鬼呔$100 ~ $120/ 4條, 特別要求另計, tyre C ~$130/ 4條

訂做鬼呔帶埋鈴星 ...
xbbbbbb 發表於 2010-1-28 10:45

THX! 師兄!
鬼呔/自制呔, F1 用tyre C,那隻比較好呢??
coollookpa 發表於 2010-1-29 00:48:34 | 只看該作者
THX! 師兄!
鬼呔/自制呔, F1 用tyre C,那隻比較好呢??
ZeroKwok 發表於 2010-1-28 23:53

你玩09仔定F1?????? 09仔好似冇TYPE﹣C,只有35度或再硬D,F1好似先有TYPE﹣C,所以09仔你要買鬼呔,多謝壹舊水
coollookpa 發表於 2010-1-30 02:11:44 | 只看該作者
tonight can't go

登錄/註冊後可看大圖
, how about Friday night ?

登錄/註冊後可看大圖

xbbbbbb 發表於 2010-1-28 17:34

""how about Friday night "" 我就係睇到呢句先叫佢地玩咋,點知你冇差電姊,咁星期六飛過,不過今晚禾斷左極力子彈弓,唔知肥師傅有冇士啤呢,禾要聽日問問佢,如果唔係禾聽日冇得番
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-1-30 03:20:47 | 只看該作者
""how about Friday night "" 我就係睇到呢句先叫佢地玩咋,點知你冇差電姊,咁星期六飛過,不過今晚禾斷左極力子彈弓,唔知肥師傅有冇士啤呢,禾要聽日問問佢,如果唔係禾聽日冇得番
coollookpa 發表於 2010-1-30 02:11

"111 話 see u on saturday nite la" 咪即系約實星期六晚呀

登錄/註冊後可看大圖
........

極力子彈弓呢個問題, 我去揾過廣東道, 有一間專賣彈弓嘅鋪頭, 個小姐話有我哋呢隻極力子彈弓, 但有粗幼長短, 帶個版去買應有現貨, 無嘅話可訂做.....ok 喎, 唔檸駛無了期等, 成個月都無貸

登錄/註冊後可看大圖
AE111 發表於 2010-1-30 03:41:47 | 只看該作者
"111 話 see u on saturday nite la" 咪即系約實星期六晚呀

登錄/註冊後可看大圖
........

極力子彈弓呢個問題, 我去揾過廣東道, 有一間專賣彈弓&# ...
xbbbbbb 發表於 2010-1-30 03:20

有人今晚去偷跳............
AE111 發表於 2010-1-30 03:45:47 | 只看該作者
極力子彈弓呢個問題, 我去揾過廣東道, 有一間專賣彈弓嘅鋪頭, 個小姐話有我哋呢隻極力子彈弓, 但有粗幼長短, 帶個版去買應有現貨, 無嘅話可訂做.....ok 喎, 唔檸駛無了期等, 成個月都無貸

大佬#可以既話答單買埋....謝!
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-1-30 04:24:11 | 只看該作者
大佬, 可以既話答單買埋....謝!
AE111 發表於 2010-1-30 03:45

ok ok .... 己經幫你買咗油壓 ball link 啦

登錄/註冊後可看大圖
piccoengine 發表於 2010-1-30 04:31:04 | 只看該作者
ok ok .... 己經幫你買咗油壓 ball link 啦

登錄/註冊後可看大圖

xbbbbbb 發表於 2010-1-30 04:24

有冇其他parts返左...?
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-1-30 04:38:25 | 只看該作者
有冇其他parts返左...?
piccoengine 發表於 2010-1-30 04:31

D parts 越來越少, 油壓惢, pumper 架, 極力子彈弓, 前後鈴, 頭中尾皮帶....都無

登錄/註冊後可看大圖
piccoengine 發表於 2010-1-30 04:57:25 | 只看該作者
D parts 越來越少, 油壓惢, pumper 架, 極力子彈弓, 前後鈴, ....都無

登錄/註冊後可看大圖

xbbbbbb 發表於 2010-1-30 04:38

好彩油壓心之前買左....@@
coollookpa 發表於 2010-1-30 12:14:10 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖
........

極力子彈弓呢個問題, 我去揾過廣東道, 有一間專賣彈弓&# ...
xbbbbbb 發表於 2010-1-30 03:20

收到風佢星期五都去左反,係你一個唔見人,重有寶叔都一齊反啊,不過我今日下午有事,去唔到買極力子彈弓,你有冇時間可以幫手攪攪,感激萬分,粗D可以買黎試試啊
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-1-30 13:29:36 | 只看該作者
收到風佢星期五都去左反,係你一個唔見人,重有寶叔都一齊反啊,不過我今日下午有事,去唔到買極力子彈弓,你有冇時間可以幫手攪攪,感激萬分,粗D可以買黎試試啊
coollookpa 發表於 2010-1-30 12:14

你哋 ~~~  你哋 ~~~

登錄/註冊後可看大圖

我都唔得呀.... sor ......

登錄/註冊後可看大圖
billlkyy 發表於 2010-1-31 04:37:51 | 只看該作者
有殼賣未呀?
piccoengine 發表於 2010-1-31 05:29:07 | 只看該作者

師兄你要咩殼.?
billlkyy 發表於 2010-1-31 12:17:51 | 只看該作者
276# piccoengine

scud 09r shell
piccoengine 發表於 2010-1-31 13:12:42 | 只看該作者
276# piccoengine

scud 09r shell
billlkyy 發表於 2010-1-31 12:17

唔一定要買返原裝個隻架bor,
用m車個d都得架...=]
billlkyy 發表於 2010-1-31 14:14:09 | 只看該作者
我唔想開孔呀,但用Q版殼好走嗎
piccoengine 發表於 2010-1-31 14:57:58 | 只看該作者
我唔想開孔呀,但用Q版殼好走嗎
billlkyy 發表於 2010-1-31 14:14

我唔係講q板個d,
係講好似原裝個d跑殼