RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 笨仔
打印 上一主題 下一主題
收起左側

★★★ 橫洲夜遊會 ★★★

OK2006 發表於 2010-5-22 23:37:26 | 只看該作者
回復 1022# jerbet

STS 黑龙..........上个星期六..
jerbet 發表於 2010-5-22 23:40:48 | 只看該作者
回復 1023# OK2006

係la...我個frd部紅龍都係20-30左右死左....
所以下一部想用下其他
OK2006 發表於 2010-5-22 23:47:14 | 只看該作者
回復 1024# jerbet

有咩好提議....唔要貴野喎
jerbet 發表於 2010-5-22 23:55:58 | 只看該作者
回復 1025# OK2006

我自己想要
    1, OS XZ 3port 大約$1,200
    2, Sirio Evo 3 .12 sti 大約$800
    3, GRP .12 Tuned engine 連pipe 1 set過 大約都係$1,200
    4, Nova N12T1 大約$1100
    5, JP eagle tuned 大約$1500
silvavisil 發表於 2010-5-23 10:26:13 | 只看該作者
c-hing , 咁大鑊呀~你條(o者)斷咗wor~ 咪無得用囉~
joman 發表於 2010-5-23 10:42:28 | 只看該作者
今日有冇人有興趣玩日場
 樓主| 笨仔 發表於 2010-5-23 12:55:06 | 只看該作者
ME!!
唔知仲有幾多人會去呢?唔係淨係得我哋兩個"麻甩佬"玩卦.
joman 發表於 2010-5-23 13:08:59 | 只看該作者
兩個太少,其他人是否末訓醒
 樓主| 笨仔 發表於 2010-5-23 21:14:08 | 只看該作者
訓死咗,起身又有第二D節目嘅姐,好多元化嘅,唔係淨得玩車仔呢家野,何況大家對玩車仔呢返熱誠,
已經唔及當年,遲D都唔知仲有冇人去,算把啦,唔洗等喇!
jerbet 發表於 2010-5-23 21:40:29 | 只看該作者
回復 1031# 笨仔

我去左街...現在go得
OK2006 發表於 2010-5-23 22:20:57 | 只看該作者

係呀我条(啫)斷左..................好痛.............

知你条<啫啫>勁....................好忙呀!......................好似你个头丈咁.
OK2006 發表於 2010-5-23 22:28:44 | 只看該作者
回復  OK2006

我自己想要
    1, OS XZ 3port 大約$1,200
    2, Sirio Evo 3 .12 sti 大約$800
    ...
jerbet 發表於 2010-5-22 23:55

1.   唔係TZ糸列好D咩
   2.850萬里
   3.己停產..无泊士配.........應該唔洗咁貴
   4.應該唔洗咁貴
   5.男頂己停產
lailcm 發表於 2010-5-24 00:31:20 | 只看該作者
1.   唔係TZ糸列好D咩
   2.850萬里
   3.己停產..无泊士配.........應該唔洗咁貴
   4. ...
OK2006 發表於 2010-5-23 22:28

初初唔識玩副os 12tz 5p 玩左兩個月就無晒壓,大修過一次換晒裡面D野大概7百蚊, 玩到E家都好好壓, 睇個樣換多次都玩得..........不過係5p關系橫洲唔多適合, 所以下次都係換副3p, 但都會用os.....3p零件平D應該唔洗七百蚊...........都ok喎..........
jerbet 發表於 2010-5-24 01:09:55 | 只看該作者

回復 1034# OK2006

1, XZ 係 TZ 後代 (性能上ZX比較好)
TZ 2.1cc 1.5ps/33,500r.p.m .
XZ 2.1cc 1.65ps/34,00r.p.m.

2, 5.男頂己停產 (16楼有一部)
clio 發表於 2010-5-24 16:34:42 | 只看該作者
回復  jerbet

有咩好提議....唔要貴野喎
OK2006 發表於 2010-5-22 23:47

師公,你都係要玩返d 18計,先可以抵擋你直路王既強大魔力!!!!
講真,GRP平靚正,唔好諗住維修保養,千零蚊連支批,玩完算數。不過低轉馬馬,但係線性肯上。
kspleung 發表於 2010-5-28 10:42:38 | 只看該作者
玩左約20缸油......就咁玩完......好X灰..........對佢无晒信心..........失望...........失落...... ...
OK2006 發表於 2010-5-22 23:10

terrible
lailcm 發表於 2010-5-29 17:47:05 | 只看該作者
今日天色嘛嘛大家點睇..........
jerbet 發表於 2010-5-29 18:47:38 | 只看該作者
回復 1039# lailcm

一定落雨,又冇得玩
OK2006 發表於 2010-6-1 23:10:50 | 只看該作者
好大雨啊..........无車仔玩...............

維有比D心機整好部車仔............

乜无人講野嘅..........好靜..........泠清清.........
joman 發表於 2010-6-2 08:40:13 | 只看該作者
好想玩車,好想玩sr。