RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 7955|回復: 57
打印 上一主題 下一主題
收起左側

bull bull今天的收穫

redbullbull 發表於 2010-1-22 00:36:01 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
嘻嘻

bull bull今天又買了新玩具了

雖然早兩三天發生了極不愉快的事情

不過不會影響bull bull到KWS購物的心情

今天先和一位朋友買了一台新的BOSS引擎

嘻嘻,我自己一早對GRP工廠的引擎十分有興趣的

我會星期日係PYC溫機

嘻嘻,另外順便講埋火咀電今天去了鴻聲拿了

不過由4000mah,變了3000mah

不過不要緊吧

我bull bull不是一位車手,只是一位極熱愛RC的用家

只要是有得用就心滿意足了

知道hobby pro有用心為消費者去做售後

bull bull真的為香港有hobby pro而自豪

今天拿了新引擎和新的火咀電

心情真的十分暢快

希望今次事情日後不會發生

和不影響bull bull 鴻聲和hobby pro的感情和大家日後的合作

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
jerbet 發表於 2010-1-22 00:38:49 | 只看該作者
good to hear that u got ur plug back
good engine C-Hing...
i was going to buy it too but u PM him earlier than me...>_<
迷你谷爆 發表於 2010-1-22 00:40:00 | 只看該作者
真係好喇~又有新玩具玩~
 樓主| redbullbull 發表於 2010-1-22 00:47:12 | 只看該作者
good to hear that u got ur plug back
good engine C-Hing...
i was going to buy it too but u PM him earlier than me...>_
jerbet 發表於 2010-1-22 00:38

嘻嘻

見番枝火咀真係好開心

有好野bull bull當然會是不會走寶la

第一個去試,跟著介紹給大家用的

現在火咀正常充電中

十分期待

現在想著兩樣新玩具的性能

真的十分開心
jerbet 發表於 2010-1-22 00:51:05 | 只看該作者
4# redbullbull

if the engine is not good... plz sell it to me.. ahahah
大b 發表於 2010-1-22 00:54:50 | 只看該作者
bull bull,有好嘢通知聲,唔好自己要曬
sdan321 發表於 2010-1-22 00:57:56 | 只看該作者
1# redbullbull

#####   BOSS白塔 <<<<<<le部機器係for鬥車而生嘅產物嚟個喎,如果你唔做車手的話,咁就唔好浪費同抹殺咗佢強橫嘅戰鬥牲能嘞,揾個有心人收養佢吧,令部引擎可以發揮出佢應有強大嘅戰鬥崴力呀!
啞.....例如我都好有誠意幫手收留佢嫁      ........呀高手bull
大b 發表於 2010-1-22 01:02:55 | 只看該作者

#####   BOSS白塔
sdan321 發表於 2010-1-22 00:57

呀super高手: sdan321 哥,你手頭上有大把快、靚、勁偈,可唔可以一次怎多,唔好同我爭。 thanks
 樓主| redbullbull 發表於 2010-1-22 01:07:46 | 只看該作者

#####   BOSS白塔
sdan321 發表於 2010-1-22 00:57

boss溫好後會留回三月時自用

到時必定要和son兄的OS決一死戰

不過我都會好大機會係e個月到新年間買埋353 plus2

不過我會合價錢先買

因為真係歐羅加得太勁

未來新番的貨會加20-25%的價錢

連bull bull喜愛的N12T1都要過一千元
jerbet 發表於 2010-1-22 01:11:29 | 只看該作者
9# redbullbull

N12T1都要過一千元!!!
let me go KWS check check sin...
buy 1-2 for personal use~
jerbet 發表於 2010-1-22 01:13:30 | 只看該作者
早買早享受, 遅買貴両舊
 樓主| redbullbull 發表於 2010-1-22 01:15:43 | 只看該作者
呀super高手: sdan321 哥,你手頭上有大把快、靚、勁偈,可唔可以一次怎多,唔好同我爭。 thanks

大b 發表於 2010-1-22 01:02

sdan321 哥是V-one S盃全年第7名緊係勁la

大B你不要貪心la

你自己咪又係有白塔,RB T9,SIRIO EVO3,MAX 12,OS,羊咩機,NOVAR;@

大B你不如把你不玩的引擎送給bull bull玩,我都有b字行頭的,但只不過是小b

我是不介意接手的
sdan321 發表於 2010-1-22 01:21:09 | 只看該作者
8# 大b

手頭上有大把快、靚、勁偈,可唔可以一次怎多,唔好同我爭<<<<<<<<數量雖多但大多數己力有不逮了,同你比就真係輸幾條彌敦道la
唔係爭啊,我未雨綢繆咋,儲定多啲''計''系道,睇吓到時邊個用得着ma,為大柵咋
有頭有面有地位嘅資深超班車手B哥,唔好唔會小弟啊,有怪莫怪
sdan321 發表於 2010-1-22 01:27:13 | 只看該作者

不過我會合價錢先買

因為真係歐羅加得太勁

...
redbullbull 發表於 2010-1-22 01:07

喂...唔使決一死戰喇,你啲架生,你手車,你啲機器加上你啲林峯一樣嘅強勁人氣,你一出場我哋大部份都輸咗一半啦..........我認輸
大b 發表於 2010-1-22 01:27:53 | 只看該作者

不過我會合價錢先買

因為真係歐羅加得太勁

...
redbullbull 發表於 2010-1-22 01:07

如果你同son兄的OS決一死戰,我好唔客氣講,我會買son兄贏,因為佢以經係我心目中<神>高手,佢手上全部都係我心目中廠偈。
大b 發表於 2010-1-22 01:29:46 | 只看該作者
>高手,出嚟回應吓。
 樓主| redbullbull 發表於 2010-1-22 01:35:04 | 只看該作者
8# 大b

手頭上有大把快、靚、勁偈,可唔可以一次怎多,唔好同我爭
sdan321 發表於 2010-1-22 01:21

你們兩位不要搶了

就等bull bull把你們力有不逮的引擎收集la

你想下la

bull bull提供地方比你地放,又可以同你地玩埋

一d都不會晒野又環保喎

更重要我的名字都說了

red bull 嘛

我怕引擎到了bull bull的手會自己生了一對翼

自己飛走:p
sdan321 發表於 2010-1-22 01:35:26 | 只看該作者
如果你同son兄的OS決一死戰,我好唔客氣講,我會買son兄贏,因為佢以經係我心目中<神>高手,佢手上全部都係我心目中廠偈。
大b 發表於 2010-1-22 01:27

手上全部都係我心目中廠偈<<<<<<<<<大多數己力有不逮了,蛇都比我玩死呀,你要教我玩''偈''先得,淨係識笑我      ''腎腎哋''就有我份,玩死小弟了........無言
大b 發表於 2010-1-22 01:44:34 | 只看該作者
我都想想地同son兄的OS決一死戰,但又驚輸比你呢個<神>。無言
 樓主| redbullbull 發表於 2010-1-22 01:48:10 | 只看該作者
手上全部都係我心目中廠偈
sdan321 發表於 2010-1-22 01:35

你果日不是說同架966轉用賽鋼膠parts嘛:p

順便買埋副Flash 21 la

換了後記得借bull bull試試