RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: liman2009
打印 上一主題 下一主題
收起左側

鍾於都忍唔住買架dnano玩啦

chtam 發表於 2010-3-9 17:43:41 | 只看該作者

以我玩過嘅RC Models 比師兄你多N倍嘅经驗嚟講 (仲有更多師兄經驗比我多N倍   ) ,每架RC 都有唔同嘅好玩之處 , 冇話驚玩得爽唔爽 . 乜RC車仔都有師兄玩啦 .

如果千幾蚊買車仔都驚貴 , 咪勤力D做野揾多D錢先玩囉 .
mlee 發表於 2010-3-9 18:01:55 | 只看該作者
21# chtam

Good point with great pictures!
chtam 發表於 2010-3-9 18:34:06 | 只看該作者

Good point with great pictures!
mlee 發表於 2010-3-9 18:01

Thanks, 我只不過見果位師兄又驚貴 , 又驚玩得唔爽 , 又Show 佐幾架舊車仔 ,先分享吓玩 RC models 嘅經驗 .  
photocatcher 發表於 2010-3-9 18:58:46 | 只看該作者
玩得就係唔係都貴啦!
玩咗就唔會覺得貴啦!
如果係覺得玩得貴呢!
咁就應該一早唔好玩!
咁就咩都唔貴lor!
gamakatsu 發表於 2010-3-9 19:08:20 | 只看該作者
20# DnanoKen

我都好贊成師兄o既講法,我玩左雖然只係短短幾個月但我都已經買左4架
LP640 發表於 2010-3-9 20:27:27 | 只看該作者
師兄講得好啱..  之不過, 我到而家都未買 Dnano 就真係驚又貴又玩得唔爽囉...  
bmw740i 發表於 2010-3-9 01:27

C兄, 唔駛驚呀! 你一生出來, 都要試行路同試飲奶. 咁飲奶都會怕濁親, 行路都會怕跌親啦!唔駛驚
pd 發表於 2010-3-9 21:16:39 | 只看該作者
dNaNo 好好玩 其他size 都好好. 驚貴就無諗過 . 盡要好玩! 其實未玩過 .又話貴 又話乜.了解先啦 . .....