RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: chiuxxc
打印 上一主題 下一主題
收起左側

平路車的硬漢!xray T3

bigman0712 發表於 2010-4-7 23:30:50 | 只看該作者

呢樣野絕對應同.....但都不會好似條片咁打唔爛的......就住打就緊係打唔爛la......
早排個fd發緊夢分左心睇錯車...架車full雞指埋墻.......低板同二樓板都斷左.....還末長細驗傷....佢就係玩T3加5.5T摩打羅....如果條片係用力打都無事o既話....咁佢可能買左次貨o刺.......
vvti 發表於 2010-4-8 00:04:27 | 只看該作者
呢樣野絕對應同.....但都不會好似條片咁打唔爛的......就住打就緊係打唔爛la......
早排個fd發緊 ...
bigman0712 發表於 2010-4-7 23:30

係咪毛sir呀????
 樓主| chiuxxc 發表於 2010-4-8 00:07:53 | 只看該作者

不要少看直射埋牆的威力,撞埋腳會斷腳架咩車都死T3死,416死油雞咁硬都死,唔死果部真係坦克黎,就算係真車都硬唔過石屎牆嘅
bigman0712 發表於 2010-4-8 08:27:26 | 只看該作者

仲左......但無將品.......
bigman0712 發表於 2010-4-8 08:31:20 | 只看該作者
不要少看直射埋牆的威力,撞埋腳會斷腳架咩車都死T3死,416死油雞咁硬都死,唔死果部真係坦克黎,就算係真車都硬 ...
chiuxxc 發表於 2010-4-8 00:07

如果系416一定會死得更慘(更爛)..........但就一定無T3咁金(維修費)............
 樓主| chiuxxc 發表於 2010-4-8 23:35:57 | 只看該作者
T3維修費唔平如前波箱無變形,底板加二樓板要近千元但二樓板可能無貨要訂,但416分分鐘要換埋前波箱因為佢d鋁料真係好林,前臂碼經常一碰就變形走軚