RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 導雷斯
打印 上一主題 下一主題
收起左側

街斗上既''凡''布,係邊度有得賣???

樓主| 導雷斯 發表於 2010-8-20 11:18:10 | 只看該作者
 樓主| 導雷斯 發表於 2010-8-20 11:18:47 | 只看該作者

有得諗喎
ericsky 發表於 2010-8-20 11:20:34 | 只看該作者

你用電腦 AI 出圖稿 ,選用你想要的顏色,去 banner shop  指定用油畫布料出,效果比凡布的 薄 ,印的圖案清釋,你想要籃白間條的話,可以自己出稿比 banner shop  印,唔使週街。

banner shop 可收AI 或 Jpg 的稿 ,如果你不懂得用 AI 出稿 ,pm 我 。
q太郎. 發表於 2010-8-20 11:31:21 | 只看該作者
你用電腦 AI 出圖稿 ,選用你想要的顏色,去 banner shop  指定用油畫布料出,效果比凡布的 薄 ,印的圖案清 ...
ericsky 發表於 2010-8-20 11:20

價咪唔平....師兄你果部依馬打佈攪幾$呀
odaan 發表於 2010-8-20 11:39:36 | 只看該作者
價咪唔平....師兄你果部依馬打佈攪幾$呀
q太郎. 發表於 2010-8-20 11:31

一幅 A3 size 都係 $3X , 你乜野都話貴 , 講到尾原來未問過 , 係度齋吹

學似你上次去大照五金甘既態度買野 , 喜事都變喪事啦
odaan 發表於 2010-8-20 11:41:11 | 只看該作者

我唔記得係咪 Citysuper , 佢 D 膠袋係綠色 , 你買野借 D 依問佢要個大既 , 返到黎自己 Cut size
q太郎. 發表於 2010-8-20 11:43:57 | 只看該作者
喜事叟喪事敢大陣象
 樓主| 導雷斯 發表於 2010-8-20 11:45:25 | 只看該作者
你用電腦 AI 出圖稿 ,選用你想要的顏色,去 banner shop  指定用油畫布料出,效果比凡布的 薄 ,印的圖案清 ...
ericsky 發表於 2010-8-20 11:20

我只係想要一塊綠色既布,咁我整幅綠色既JPG比banner shop就OK??
Thx,ericsky師兄
q太郎. 發表於 2010-8-20 11:45:52 | 只看該作者
一幅 A3 size 都係 $3X , 你乜野都話貴 , 講到尾原來未問過 , 係度齋吹

學似你上次去大照五金甘既態 ...
odaan 發表於 2010-8-20 11:39

佢敢態度我回禮者
odaan 發表於 2010-8-20 11:55:54 | 只看該作者
喜事叟喪事敢大陣象
q太郎. 發表於 2010-8-20 11:43

我去左幾次大照買野 , 我都諗唔到我要做 D 乜先可以激到人地唔做我生意囉
q太郎. 發表於 2010-8-20 12:01:20 | 只看該作者
我去左幾次大照買野 , 我都諗唔到我要做 D 乜先可以激到人地唔做我生意囉
odaan 發表於 2010-8-20 11:55

你大把$洗唔灑佢當你係vip      你咪比$時問多幾吓囉你收多$播....佬細  包你有意外驚喜
odaan 發表於 2010-8-20 12:02:50 | 只看該作者
佢敢態度我回禮者
q太郎. 發表於 2010-8-20 11:45

人地邊有答過你野 ?? 回乜鬼野禮 ????
人地幫人做 AI File 呢 D 態度仲唔算好 ???

人地幫人都比你過一棟 , 我真係唔知你乜野態度囉 !!!
q太郎. 發表於 2010-8-20 12:06:52 | 只看該作者
人地邊有答過你野 ?? 回乜鬼野禮 ????
人地幫人做 AI File 呢 D 態度仲唔算好 ???

人地幫人都比你過 ...
odaan 發表於 2010-8-20 12:02

佢無答我野的話..我無需要敢樣回禮啦
有勇冇謀 發表於 2010-8-20 12:12:40 | 只看該作者
佢無答我野我洗回禮
q太郎. 發表於 2010-8-20 12:06

華仔, 你再係咁的態度唔好話我唔比面你....
q太郎. 發表於 2010-8-20 12:13:24 | 只看該作者
華仔, 你再係咁的態度唔好話我唔比面你....
有勇冇謀 發表於 2010-8-20 12:12

sorry
.......勇叔
odaan 發表於 2010-8-20 12:20:24 | 只看該作者
你大把$洗唔灑佢當你係vip      你咪比$時問多幾吓囉你收多$播....佬細  包你有意外驚喜
q太郎. 發表於 2010-8-20 12:01

佢比折頭我喎 , 我一買就係 一千粒 M3 機米 , 比標價平左一大截 , 我買自己野 , 佢認得我都打折頭
問佢要多兩三粒絲帽幾錢 , 仲豪埋比我

況且我買野玩都 Clamp 到錢 , 我唔洗曬囉 , 我諗住買幾十粒 M3 機米自己用 , 公司話橫豎買 , 買多 D 番黎

張單寫 $91X , 有時 $1X 唔收我

新界啤令散買一兩個膠圈都比批發價我

廣東道 , 新填地 , 我買機器 , 刀具 , 零件 , 架生 , 由唔識幫襯到比折頭 , 條數都未曾貴過標價

人人打開門做生意 , 唔係你 D 態度凌舍 _ , 會唔做你生意 ??
我出黎做機器做左十幾年 , 未見過 D 老細第一次見你會唔做你生意 , 反而 D 客入到黎態度狗到無倫
有 D 就好似你甘 , 態度差完之後 , 返到黎仲要寫人地

蝦 , 下次去買野 , 同佢講下 , 等佢上黎同你當面對質下先
q太郎. 發表於 2010-8-20 12:30:22 | 只看該作者
佢比折頭我喎 , 我一買就係 一千粒 M3 機米 , 比標價平左一大截 , 我買自己野 , 佢認得我都打折頭
問佢 ...
odaan 發表於 2010-8-20 12:20

我都知買一大炸平d     但味必用得灑呢
odaan 發表於 2010-8-20 12:56:01 | 只看該作者
我都知買一大炸平d     但味必用得灑呢
q太郎. 發表於 2010-8-20 12:30

你團購電就識 , 團購零件就唔識 ??

我地玩槍年代 , 用 10 粒螺絲就買足 200 粒 , 因為我地 "有朋友 !!!" , 擺 一百幾十粒係度 , 自己將來又要用 , 朋友要到比 D 佢又得 , 賣 D 比佢又得

跌一個幾毫出黎就叫 "曬自己有 $" ??
玩車跌幾千銀出黎擺係街玩 , 你又想唔想人地話你係度 "曬錢" ??

寧願為少少野得罪人 , 都唔肯去付出少少識多個朋友 , 所以你咪無人緣囉 !!!
有勇冇謀 發表於 2010-8-20 12:57:37 | 只看該作者
sorry
.......勇叔
q太郎. 發表於 2010-8-20 12:13

你唔係同我 sorry, 你係同樓主, 其他版友, 以及 同 你自己 say sorry....
騎劫人地 個 post 不特止, 仲要講埋d9唔搭8的野. 面係人地比, "架"係自己"掉", 唔該出post之前想清楚自己做緊 o物, 唔好之後又say 晒 sorry 死狗咁...ok?
q太郎. 發表於 2010-8-20 13:07:03 | 只看該作者
你唔係同我 sorry, 你係同樓主, 其他版友, 以及 同 你自己 say sorry....
騎劫人地 個 post 不特止, 仲要 ...
有勇冇謀 發表於 2010-8-20 12:57

ok.......