RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: maxchow
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[八掛] 琴日 JV 大人陪住細路仔玩果架車車有沒有被撞爛?

carvenchow 發表於 2010-9-14 00:06:57 | 只看該作者
兩班人黎架 兩班人黎架

我講個班係應該玩TT01 RTR

至於 走下場自己玩就應該唔會我講E單

BUT ANYWAY 我地都係要依靠保安員做一個中介人的角色

同佢地講清楚如何有效率地使用該場地又可以大家公平,又玩得開心
alvis425 發表於 2010-9-14 02:50:11 | 只看該作者
慢都無咁黑人僧 快得跑到好似真車熱身圈果d先想死
 樓主| maxchow 發表於 2010-9-14 10:10:29 | 只看該作者

哈哈哈 ... 原來講緊係兩班唔同既人 ... 想死
同呀姐吹開水,有時有D人都幾惡,唔會聽佢地講野。
佢地又被外判,康文署比成皮野出來,一層一層到佢地手得返幾千蚊。睇來佢地都幾慘。
EX超龍 發表於 2010-9-14 10:14:36 | 只看該作者
==死神一直在你身邊(車)
ThomasZ 發表於 2010-9-14 14:31:47 | 只看該作者
JV應該叫做"惡人谷", 保安姐姐搵餐晏仔食下邊同人嘈得咁多,差人都唔敢同人嘈啦,何況保安員?
我試過彎前收油俾人射我正正車尾,仲要俾人吊行得慢。好彩個小朋友有爸爸,否則死硬
newpilot 發表於 2010-9-14 15:59:58 | 只看該作者
小朋友玩佢合比例既電車.,係 jv 又冇咩問題既..快漫都吾係問題,佢搵到有自己既樂趣咪得 lor..我返而覺得各位
ching 應該更加小心呢 d情況,,jv 始終係公家.人家一家大細來玩..我地作為一個對玩車有熱誠既人,可以指點既地方就指點下..可能第日個小朋友因為咁會成為個高手呢,咁咪又多幾個車友 lor,
bigmouthguy 發表於 2010-9-14 18:29:17 | 只看該作者
個個都有新手既時間, 我都好贊成同佢溝通溝通~~ 大家互相禮讓~~~ 我自己車慢都8讓比O的快車行先~~~ 始終大家都唔想車爛又掃慶