RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: Lotus
打印 上一主題 下一主題
收起左側

鰂魚涌---紋身RC Car狂人

chan1234 發表於 2010-9-16 17:38:49 | 只看該作者
真係好多車,!!!
glen6831 發表於 2010-9-16 21:08:33 | 只看該作者
他, 我都有接觸和同佢買過野...唔見了電話後無了佢 contact 無搵佢
係一名外表不揚, 但十分客氣的公仔人. 好想人同佢聊, 如果唔係佢一身公仔, 想唔到佢真係好 nice.
佢係好多車, 咩車都收. 佢好想人地同佢一起玩, 其實佢都算係勤力
他真是一個 rc 界奇人
chiwingedwinlo 發表於 2010-9-16 23:58:30 | 只看該作者
有無c-hing有公仔車迷的聯絡資料 (手機no, e-mail address ), 我都找尋一些想當年parts.
Ar_飛 發表於 2010-9-17 00:44:58 | 只看該作者
64366123 -66500037-97471941 - 呢三個係佢電話-叫dicky

呢個人-同我買左幾年野-人就無咩-有時精神失常-語無論次-經常講當年點點點-

有一次-佢帶左個公仔人上來我倉-最後唔見左部相機-同佢交收咁多年-係佢有著數先開心-因為呢個人精神有些少問題-諗野負面-所以最近己經同佢斷絕交收-

以下是他的拍賣-

http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/booth/hwm88812322
kwokkwok 發表於 2010-10-3 01:13:07 | 只看該作者
回復 24# Ar_飛

呢個人精神有些少問題 我同佢交收的時候 剛好食晚飯 但佢家人冇叫佢食飯 當佢無到 當時埸面十分怪
rhkp 發表於 2010-10-4 11:40:21 | 只看該作者
隱世高人!!!!!!!!!!!!!
[email protected] 發表於 2010-10-4 11:56:12 | 只看該作者
Ar飛,唔應該响post將電話no全數show出,人有私隱權