RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: fr888
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Sakura vs t3 2011

mk2 發表於 2010-10-20 10:46:35 | 只看該作者

咁我揸架TA05咪等如揸千三100仔!?
milkboy 發表於 2010-10-20 11:04:18 | 只看該作者
我講既係車架結構同用料....
就唔係講手車既技術.......
講咩野牌子車介低某某牌子車,根本都無咩意思,
車價既定位,一般黎講都可以分出高低,
各位ching都係精明既消費者,
邊個牌子既車結構同用料比較好,無理由唔知既
^^~
RICHOME2 發表於 2010-10-20 11:48:18 | 只看該作者
我講既係車架結構同用料....
就唔係講手車既技術.......
講咩野牌子車介低某某牌子車,根本都無咩意思,
...
milkboy 發表於 2010-10-20 11:04

CHING 如果市價417 貴過 T3 2011 咁又是不是車價同用料成正比???
定係T3 2011 太平想殺死417呢。。。。。。HAHA
lung1 發表於 2010-10-20 12:19:35 | 只看該作者
如果有一日有人拿住架ZERO 推爆架 T3 2011 ,又會不會說架T3 2011 是垃圾呢???
。。。。算LA,用多D時間 ...
RICHOME2 發表於 20/10/2010 12:40 AM

要操得好都要有架正形既車先得架
newpilot 發表於 2010-10-20 13:44:33 | 只看該作者
要有正形既車架就要有正形既心啦...玩車仔/砌車仔係心機野黎..冇心機整既..比架咩車你都冇用..
bravohk 發表於 2010-10-20 14:02:02 | 只看該作者
講真, 對住死亡角鐵, 咩貴車都冇用, ta05都爆捭你睇, 所以以上討論真係冇意義
kwong2221 發表於 2010-10-20 14:49:56 | 只看該作者
有d人set架T3....跑到好似架TT01......無論咩車....係要比心機SET車
UPS 發表於 2010-10-20 17:27:42 | 只看該作者
如果2架車比較用料的話,一定係T32011比較好,
如果2架車比較邊架快邊架慢,呢個係睇人,而唔係睇車架,講完