RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: gtimax
打印 上一主題 下一主題
收起左側

哩期買PRO車大家有咩心水?

Evo5 發表於 2010-10-19 23:58:36 | 只看該作者
ilove-benz 發表於 2010-10-19 23:59:17 | 只看該作者
想平就ZERO LA。。。我一次買O左3架都唔係好貴, 2架拿去跑1架做PARTS,
如果係417 OR T3 。。。就好貴LA, ...
RICHOME2 發表於 2010-10-19 23:53

只要價錢平PARTS易買,架車又OK, 什麼牌子根本無所謂!
手車都唔得買架418都無用啦
RICHOME2 發表於 2010-10-20 00:02:42 | 只看該作者
只要價錢平PARTS易買,架車又OK, 什麼牌子根本無所謂!
手車都唔得買架418都無用啦
ilove-benz 發表於 2010-10-19 23:59

CHING 418 未出。。。。。。HAHA
RICHOME2 發表於 2010-10-20 00:09:23 | 只看該作者
Wooo....buy 3 ????
u are rich man ......
Evo5 發表於 2010-10-19 23:56

我不是RICH MAN。。。只不過玩O左十幾年,車架E+ 各廠做得幾OK,
設計上沒有太大分別,只要多D PARTS 架車就可以玩的時間長D , 散買好貴GAR MA,
而且E+ D廠更新速度超快,如果出面無晒PARTS ,直情迫人買新車,不如買多一兩架,
貴買平用! 不過我去JV 一次會帶兩架車,我不喜歡在現場修理,帶兩架車有著數MA!
RICHOME2 發表於 2010-10-20 00:10:30 | 只看該作者
回復  Evo5

小弟玩F103GT
ilove-benz 發表於 2010-10-19 23:53

CHING E+ 野係好有挑戰勝GAR 車!
Evo5 發表於 2010-10-20 00:16:36 | 只看該作者
I saw a ching playing a orange toyota 103gt can really follow the touring car.......
Look at your user name ......hahahaha..............
RICHOME2 發表於 2010-10-20 00:20:31 | 只看該作者
I saw a ching playing a orange toyota 103gt can really follow the touring car.......
Look at your u ...
Evo5 發表於 2010-10-20 00:16

真係想大開眼界!
Noir.KAZE 發表於 2010-10-20 00:28:24 | 只看該作者
暫時我心水 T311
gtimax 發表於 2010-10-19 22:40

你唔係插到部T3 011一棟都冇ga咩
原來到頭來都係推介一部俾自己插到扒係度既車
ul8000kbs 發表於 2010-10-20 03:14:33 | 只看該作者
你唔係插到部T3 011一棟都冇ga咩
原來到頭來都係推介一部俾自己插到扒係度既車
Noir.KAZE 發表於 2010-10-20 00:28

等人地買左頂唔順會有平貨執掛~ xd
GigaRacer 發表於 2010-10-20 05:40:59 | 只看該作者
响JV 我眼見好多T3比D Ta05呀 TT01介低.
唔係話Pro車唔好, 但我起歡刀仔鋸大樹的感覺
Evo5 發表於 2010-10-19 07:11

刀仔鋸大樹的感覺, haha.  But at JV, it may not be a fair race.  No rule on motor and/or ESC.
tnrryan 發表於 2010-10-20 06:45:42 | 只看該作者
agreed.
手車都唔得買架418都無用啦 x 2
RICHOME2 發表於 2010-10-20 09:15:27 | 只看該作者
等人地買左頂唔順會有平貨執掛~ xd
ul8000kbs 發表於 2010-10-20 03:14

玩玩下發覺D PARTS 貴到唔係好想買,D人就會。。。。。。。
tekin708 發表於 2010-10-20 10:41:01 | 只看該作者
1 st choice: xray T3, may be $32xx-33xx
2 nd choce: top photon-good price $25xx-26xx
RICHOME2 發表於 2010-10-20 11:50:45 | 只看該作者
老實講xray T3, may be $32xx-33xx 實在吸引。。。。。如果SPARE PARTS 都同星星一樣平就
實在太好。。。。MAY BE T3 = IPHONE4 。。。。HAHA
衫魚仔 發表於 2010-10-20 11:56:23 | 只看該作者
老實講xray T3, may be $32xx-33xx 實在吸引。。。。。如果SPARE PARTS 都同星星一樣平就
實在太好。。。。 ...
RICHOME2 發表於 2010-10-20 11:50

D件平......一早買左啦.....
又成日冇貨~
RICHOME2 發表於 2010-10-20 12:05:02 | 只看該作者
D件平......一早買左啦.....
又成日冇貨~
衫魚仔 發表於 2010-10-20 11:56

就係咁LOR。。。攪到我架T2 成為藝術品!