RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Q-pet
打印 上一主題 下一主題
收起左側

仁濟活動11月6同7號日照片在第三.四..五頁不能盡錄

卍亮卍 發表於 2010-11-7 22:59:29 | 只看該作者
呢個背影係咪好熟面口呢...
koda 發表於 2010-11-7 23:00:01 | 只看該作者
回復 99# odaan

我鐘意鈴鈴多過芝芝100萬倍"
kwcgary 發表於 2010-11-7 23:02:24 | 只看該作者
特別鳴謝:奧單幫我維修斷裂的磨盤勾!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
koda 發表於 2010-11-7 23:02:32 | 只看該作者
回復 98# sekwing211

哈哈~個個都以為個"鈴"係我屋企人個名黎= ="
ericyeung78 發表於 2010-11-7 23:03:08 | 只看該作者
細草先生今曰有無來??
odaan 發表於 2010-11-7 23:04:55 | 只看該作者
回復  odaan
我鐘意鈴鈴多過芝芝100萬倍"
koda 發表於 2010-11-7 23:00

話之你鐘意 鈴鈴 定 芝芝 , 甚至加埋變 "鈴芝"
大大個字係個櫃度 , 人地一定有聯想

另 , 你手車真係要練多 D , 睇到我
MRX-2 發表於 2010-11-7 23:06:39 | 只看該作者
卍亮卍 發表於 2010-11-7 22:59

呢個咪傳說中既q.rx???
odaan 發表於 2010-11-7 23:09:19 | 只看該作者
細草先生今曰有無來??
ericyeung78 發表於 2010-11-7 23:03

旁觀就唔知 , 但係一定無窿比佢捐到入黎
koda 發表於 2010-11-7 23:09:25 | 只看該作者
回復 106# odaan

係個轉向同SERVO問題><
吾知係吾係個SERVO吾夠力定個轉向問題(架車要行前少少先轉到><)
ericyeung78 發表於 2010-11-7 23:11:03 | 只看該作者
旁觀就唔知 , 但係一定無窿比佢捐到入黎
odaan 發表於 7-11-2010 23:09

Why?人太多?
odaan 發表於 2010-11-7 23:15:49 | 只看該作者
Why?人太多?
ericyeung78 發表於 2010-11-7 23:11

幾個 "燈塔" 甘 , 把到實一實 , 如果 "細草" 入黎 , 唔夠 20 秒 , 包響警報
kwcgary 發表於 2010-11-7 23:18:12 | 只看該作者

再黎新相:

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
MRX-2 發表於 2010-11-7 23:19:33 | 只看該作者
你手車真係要練多 D , 睇到我 聲
odaan 發表於 2010-11-7 23:04

下星期Qsir開班師叔請盡早報讀,因為都幾多人參加。
john19961014 發表於 2010-11-7 23:32:14 | 只看該作者
你同佢真係志同道合
superchucu 發表於 2010-11-7 21:31

結婚相都影理啦喎, 你唔係E+先想走佬嗎
john19961014 發表於 2010-11-7 23:34:00 | 只看該作者
卍亮卍 發表於 2010-11-7 22:59

係咪近日中國同日本既"反華示威"呀
heelys0304 發表於 2010-11-7 23:40:25 | 只看該作者
bnn 發表於 2010-11-7 23:40:54 | 只看該作者
我當初以為你個鈴係女朋友個名@@
sekwing211 發表於 2010-11-7 22:54

我都以為係
bnn 發表於 2010-11-7 23:44:04 | 只看該作者
今日終於有時間落去睇,真係睇到好多好野.
柊建一 發表於 2010-11-7 23:53:00 | 只看該作者
回復  柊建一

終於都有人知道"愛鈴"點解喇~哈哈@@
不過我就快換櫃花喇~"愛鈴"呢兩隻字要搬去櫃門 ...
koda 發表於 2010-11-7 21:49

好啊XD
難得在這裡找到認識動漫的人

也想知道你聽開什麼日文歌
櫃花打算如何設計?
fatwah 發表於 2010-11-8 00:00:43 | 只看該作者
架車擺多過渣...用唔到一排電
最一次出席呢D活動真係好好玩...
全場最正都係果架四擔SCANIA吊雞
多相注意 ...

登錄/註冊後可看大圖
>
cx104 發表於 2010-11-7 22:16

3Q 你呀~ 我終於可以換返我NOW張頭像啦...因為頭像入面個ADIDAS 係串錯左既..........
終於有張靚仔+正字既相換啦