RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: mike20192
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日JV(西)人!

關閉 [複製鏈接]
GARY^^ 發表於 2011-1-8 00:37:20 | 只看該作者
回復 38# carvenchow

係你既車...

出左2個版本...真係口同鼻o拗..

ok我收返之前句說話唔會攪gt5貼紙車殼既車.
carvenchow 發表於 2011-1-8 00:40:07 | 只看該作者
回復 41# GARY^^

可能真係我錯啦...
 樓主| mike20192 發表於 2011-1-8 00:41:38 | 只看該作者
carvenchow 發表於 2011-1-8 00:44:25 | 只看該作者

回復 43# mike20192

GARY^^ 發表於 2011-1-8 00:47:18 | 只看該作者
回復 43# mike20192

唔去
 樓主| mike20192 發表於 2011-1-8 00:49:49 | 只看該作者
回復  mike20192

唔去
GARY^^ 發表於 2011-1-8 00:47

ilove-benz 發表於 2011-1-8 10:10:42 | 只看該作者
家陣去JV真係要小心...玩車幾恐怖呀, 會射來射去又研究如何報仇...
講到俾人撞一撞就to左部車,自己又唔識被...賴屎賴尿...T3買唔過
呢個公眾場黎架...如果D細路放D草猛黃蜂落去...那又如何呀?
咁把炮就去D收費場啦...果D水準同D人素質都高好多
想起在流水響俾人撞到大小蛇廢晒engine都爆埋甩頂咁未要殺人全家???
真搞笑
1524 發表於 2011-1-8 10:20:04 | 只看該作者
回復 47# ilove-benz

ching, 樓主比人to車, 心情自然唔好, 呻下小o下都係人之常情.
而且疑似西人都出o黎同樓主對話,
我o地呢 d 塘邊鶴都無謂再火上加油了.
ilove-benz 發表於 2011-1-8 10:23:12 | 只看該作者
吹晒雞...如果我係(白色黑色拉花兩邊有張GT5貼紙)仲敢落JV ?
俾你咁凶法仲唔淆晒底換殼
玩車真係唔有益身心...同黑社會有乜分別
ilove-benz 發表於 2011-1-8 10:24:24 | 只看該作者
回復 48# 1524

佢E家好似落場響朵
hele 發表於 2011-1-8 10:44:24 | 只看該作者
家陣去JV真係要小心...玩車幾恐怖呀, 會射來射去又研究如何報仇...
講到俾人撞一撞就to左部車,自己又唔識被 ...
ilove-benz 發表於 2011-1-8 10:10

Most people, particularly those in HK, do not behave in a mature manner. Take for instance, Mr Szeto Wah is now considered by most, in not all, HK citizens as patroitic and no longer, as anti-revolutionary! It's a 180 degree u-turn!

You have pointed out the major weekness of those c-hings at JV but they need time to adapt to this new track which is the first free rc car track built in HK in 150 years' history!

What they need to do most is to ask themselves to change their mindset and to improve their skill rather than to crticize others for crashes at the track.

The thing that worries me most is that bad monies could drive out good at the end of the day at JV!
pl 發表於 2011-1-8 12:15:38 | 只看該作者
由頭到尾我都冇話係邊過射我!
我子係話有架黑白拉花Ge車係直路射左我去燈柱姐!
你5洗咁大反應Wo!
mike20192 發表於 2011-1-8 00:29

師兄你都幾攪笑喎
 樓主| mike20192 發表於 2011-1-8 12:21:03 | 只看該作者
師兄你都幾攪笑喎
pl 發表於 2011-1-8 12:15

點解?
dickytai 發表於 2011-1-8 12:31:55 | 只看該作者
(西人)我以為講洋人.
ap 發表於 2011-1-8 12:41:55 | 只看該作者
(西人)我以為講洋人.
dickytai 發表於 2011-1-8 12:31

我都以為個洋人帶個兩個仔又有玩車...
pl 發表於 2011-1-8 12:50:04 | 只看該作者

你就話人家Ge車係直路射左你去燈柱,人家店吾到你喎,甘何來射你,你想表達咩呢.
Noir.KAZE 發表於 2011-1-8 12:52:38 | 只看該作者
吹晒雞...如果我係(白色黑色拉花兩邊有張GT5貼紙)仲敢落JV ?
俾你咁凶法仲唔淆晒底換殼
玩車真係唔有益身 ...
ilove-benz 發表於 2011-1-8 10:23

佢有佢話報仇我有我玩嚕
你話我係特登推炒你,有冇片有冇人證先?

但係依家係吹到咁恆話要搞我,我有咩頭暈身慶就一定係你唔著

俾著係我就真係唔爻
 樓主| mike20192 發表於 2011-1-8 13:07:56 | 只看該作者
你就話人家Ge車係直路射左你去燈柱,人家店吾到你喎,甘何來射你,你想表達咩呢.
pl 發表於 2011-1-8 12:50

如果我吾係比人射!我自己炒Ge,我仲會5會係到大大聲聲咁講出黎?
    仲有,當時5係得我1個人見到!我仲有兩個FD都見到,我係直路比人射左去燈柱!
    我係直路比人射左去燈柱,之前 我有個FD同我講話小心D!因為
    有架黑白車係D兩架車冇可能一齊過Ge地方(夾硬)比油要過!
    我個FD本身行緊內線,但因為5想兩架一齊炒所以都係收一收比佢過先!
sfdo 發表於 2011-1-8 15:03:42 | 只看該作者
要報復,要用1比8大腳 先好架
F3F 發表於 2011-1-8 15:13:58 | 只看該作者
落得呢d公眾場玩,比人撞或撞人係遲早既事,怨都無謂!