RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: joengai625
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Jv呢排咩事呀…

maxchow 發表於 2011-1-10 18:07:06 | 只看該作者
ftbingobingo 發表於 2011-1-10 19:20:20 | 只看該作者
劏死牛=林保車殼戰車直撞角鐵劏開幾件死狀恐怖?
zivtong 發表於 2011-1-10 21:53:42 | 只看該作者
特登比人撞?
我又未見過
特登去撞人,我見好多!
41671 發表於 2011-1-10 22:12:23 | 只看該作者
但係點解天水圍都無咁多野jv會有嫁呢?
@JOLY@ 發表於 2011-1-10 12:39

天水圍有X人玩咩~
41671 發表於 2011-1-10 22:14:40 | 只看該作者
而且天水圍冇JV咁多高手~
tekin708 發表於 2011-1-11 07:38:13 | 只看該作者
星期六先去玩完,D師兄好禮讓,好好傾。
純情小臘鴨 發表於 2011-1-22 22:13:52 | 只看該作者

你幾時有上過去呀??
師傅東 發表於 2011-1-24 19:17:28 | 只看該作者
劏死牛??
唔係化??
boyboy 發表於 2011-1-29 22:36:01 | 只看該作者
D人on   9嫁係jv.............................仆   街得個快字................又唔q讓...............食晒佢位都照插埋黎...................自己撞左撞..........唔差理後面照.......出黎.............死車...............物野都唔大叫...........
200sxsr20 發表於 2011-1-31 01:49:47 | 只看該作者
boyboy ching係咪Saturday晚玩白殻T3果位?
ul8000kbs 發表於 2011-1-31 02:28:15 | 只看該作者
呢排天氣凍,冇咩心情去玩車...............而家jv多左咁多野既...?!
我架野都唔係點怕人撞,因為之前已經撞過角鐵+消防箱,爆左塊底板前+右,用2塊不鎸鋼碼夾住,整完而家仲要行得好過未撞之前....
200sxsr20 發表於 2011-1-31 04:43:32 | 只看該作者
如果係果位ching既話,我响呢度認一次衰仔吧,撞到人係我不對,先在這道歉吧。但我自己撞左撞沒有唔差理後面就照出黎,我從來都冇入番跑道就撞到人。死車,物野我都有大叫,而且同我朋友一齊叫...........但撞你果個應該唔係我,我試緊海綿呔,揾到正setting後就借左俾朋友玩,可能係我朋友撞到你。我知ching你技術都唔差,我都見到ching你有心想揾架快車"過招",我個朋友又未習慣我架車,所以撞到你了。講真我都話左我朋友兩句,撞到我架Sakura S第一次爛野,跟住我都自己玩番了。下個星期六下午如果ching都去JV既話,我會當面再親自道歉。
boyboy 發表於 2011-2-6 11:13:05 | 只看該作者
boyboy ching係咪Saturday晚玩白殻T3果位?
200sxsr20 發表於 2011-1-31 01:49

SORRY我唔係玩t3
goldenk001 發表於 2011-2-6 23:59:41 | 只看該作者

岩岩JV B場至同個唔識教仔的家長嘈泥
兩個都係tt-01 BMW
兩個仔女家長唔知係咪肓ge
個仔女冇技術,理應家長教返個兩個仔女
但係到撞到個女人成個仆係地,一個sorry都冇仲要笑笑口!
我見咁樣咪喝住果兩個仔女囉,呀~個兩個家長好野呀!
嘈返我話我做咩喝個兩個仔女!
又話要報警,又話要收我x
你報我唔左你報警,但我會告你恐嚇我囉
個場都有通告話小朋友理應在家長指導下放車啦
hinwong 發表於 2011-2-7 00:22:52 | 只看該作者
我諗度度都有好人,衰人既, 我今晚起a埸玩左陣, 大家都好有禮貌呀, 有快車,有慢車(我), 有炒車....
重有電單車...一齊玩, 幾壯觀

大家都係玩姐...好人既加油, 唔好為d衰人勞氣
alvis425 發表於 2011-2-23 02:45:17 | 只看該作者
以前都好禮讓,師兄前師兄後
宜家劏死牛,打交咩都有
joengai625 發表於 2011-1-10 12:57

幾時有禮讓過既一日? 我由開場果陣係果樹玩都已經係戰場
只不過戰士比較少咁解 而家就大混戰添