RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: calvinwong42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

橫洲"神"操

DicksonGlacier 發表於 2011-6-26 01:51:01 | 只看該作者
回復 serpentkkk 的帖子

你有牙我都有牙 比你的還要多出兩隻牙!
serpentkkk 發表於 2011-6-26 10:39:49 | 只看該作者
兩边好似唔一樣加唔夠長呀个氣口。
八旗統帥 發表於 2011-6-26 21:00:34 | 只看該作者
個個都懶鬼到.今日等我黎做報告.志哥今日終於到場放底幾條腳毛啦.渣車來回成百公里黎玩唔夠一排電.底你做樓主.
光哥就仲加唔洗講野.帶埋仔仔女女黎.成家人響橫洲響受家庭樂.又一齋駕馭巨獸.架野直頭大到無親戚.壓迫感十足.
蛇王師兄今日玩(過山烏).真係古佢唔倒.至於強少囉wo.一個字講晒(掂).兩隻油雞都發晒皮四.一架淋計.另一架睇怕都就快.....................咁點解仲話佢(掂)呀..玩野咩.更唔係啦..呢頭淋計.果頭買副os賽計.你話掂唔掂????爽完一大輪幾兄弟坐埋吹水講笑.吹下吹下時間差唔多.散ban時間又到.係咁先.
 樓主| calvinwong42 發表於 2011-6-27 07:51:41 | 只看該作者
回復 八旗統帥 的帖子

我咁遠過來都係想見你一面ja。
八旗統帥 發表於 2011-6-27 20:27:21 | 只看該作者
回復 calvinwong42 的帖子

你係咁有心就唔使我對你日日夜夜都咁思念啦.
DicksonGlacier 發表於 2011-6-28 00:30:59 | 只看該作者
回復 八旗統帥 的帖子

見你寫得咁開心一於都加把口 !

光哥果架巨無霸,有師兄識得係雷虎來的呀!有成6kg 重 有前有後(前後波),比佢轆一轆架車都唔洗點要囉!初初光哥架巨無霸只能插住火咀先可以着車,一比油就死火。先一班師兄商討後由八旗機械師左攪右攪又落雪油又教油針,真係比佢攪掂喎!不過唔知係唔係波箱出問題行後冇問題喎!一行前架巨無霸好似唔識轉波只可以極底速前行,但係大家都爭來玩下我當然有份啦!玩落又另一種未道 到光哥完全整好部車我一定借用一下,借來做咩......大家到時咪知囉!光哥重話下星期帶埋架 3R同 無限來交比八旗機械師睇睇喎!

至於小弟當日一心打算玩部 G4點知副GRP唔聽洗,玩左一陣就唔得。好彩帶多部2R去重算有得玩下飛下啦!但係要追八旗部羊的確冇咩可能,始終353 同N12T1級數相差好遠。

點解咁遲先覆! 1.主要係當日玩完要去接人
                       2.要幫 E4 做換心手術( 完成度 90%)
                       3.G4 應該係年事已高加上精神錯亂,要調較多幾次。真係唔得就換鬼埋佢
serpentkkk 發表於 2011-6-28 13:19:53 | 只看該作者
八旗師兄我隻細羊都好褂住你 聽講你係最快一隻細羊,我都想睇睇速度 到時見‧‧‧‧‧‧‧
八旗統帥 發表於 2011-6-28 20:30:41 | 只看該作者

下~~~~唔係掛??邊個講呀.我普普通通玩下炸wo.無諗過要幾快.
 樓主| calvinwong42 發表於 2011-6-28 21:24:01 | 只看該作者
回復 八旗統帥 的帖子

嘩,八旗你快到無人追到wor,玩下!!
八旗統帥 發表於 2011-6-28 22:29:19 | 只看該作者
回復 calvinwong42 的帖子

大家一齊玩車.識左都一段時間囉.都算得上做老死.其實都無咩話快唔快.d車靚唔靚.總之能夠一齋玩都會好開心.好似你架ta05成日都禽我架xray2011架啦.我咪一樣咁開心...哎~~~~~我都快左幾十年囉.仲要咁快黎替死咩??求求其有得玩就算架喇,
DicksonGlacier 發表於 2011-6-30 00:27:05 | 只看該作者
八旗統帥 發表於 2011-6-30 00:40:43 | 只看該作者
回復 DicksonGlacier 的帖子

有...............睇你使幾多錢
八旗統帥 發表於 2011-7-1 17:13:52 | 只看該作者
serpentkkk 發表於 2011-7-2 16:41:53 | 只看該作者
回復 八旗統帥 的帖子

八旗大哥你準備好未我急不及待入黎揾你!
八旗統帥 發表於 2011-7-2 19:10:48 | 只看該作者

我非常非常的抱歉.呢間公司我做左都差唔多4年.第一次叫我響假期開工.睇怕我天日都黎唔倒.祝大伙玩得開心.個個跑第一.玩完個個唔使出kws............................番屋企例外.
DicksonGlacier 發表於 2011-7-2 20:40:35 | 只看該作者
回復 八旗統帥 的帖子

你怕左麥sir 架nt1 ,你怕要將隻羊掉落坑渠所以你唔去都冇可口非。
DicksonGlacier 發表於 2011-7-2 20:46:12 | 只看該作者

今日冇野好做攞左架電車去橫洲放,點知一d都止唔到痕。你話架電車又唔係慢喎 !
4T 加 鋰電 可以講一 定快過D油車啦,但係玩完都冇果種興奮感覺,最尾都要借兩位朋友的
G4 、NT1 同 FW05玩返數個圈先覺得今日有玩過!
serpentkkk 發表於 2011-7-2 21:24:25 | 只看該作者
唔係吓嘩!有冇攪錯,我仲諗住聽日可以揾八旗做側試點知。。。。。。。。甘聽日有冇人到呀。
八旗統帥 發表於 2011-7-2 21:31:59 | 只看該作者
淨得我唔去姐.天日好多人去.記住影多d相比我解喝.
724811 發表於 2011-7-2 21:55:07 | 只看該作者
good car