RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1885|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請問我呢set野放到幾錢倒?

judicator 發表於 2006-8-26 17:51:04 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問我呢set野放到幾錢倒?因唔太知二手價, 之前放二手區無quota價又比人delete, 所以需要大家解答下,thanks!!

Subaru Impreza WRC 2003 (TB-02 Chassis) 70%新(見附圖)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

已改parts:
TAMIYA TEU-302BK 電子變速(見附圖)
TAMIYA TB-02 Aluminum Motor Mount(見附圖)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

TAMIYA TB-02 Stabilizer Set(用咗黃色果set,重有紅色,藍色未用)

登錄/註冊後可看大圖

其他已改parts: (見附圖)

登錄/註冊後可看大圖

其他物品: (見附圖)
TLP Pulse Charger Model: 4000C(適合NI-CD & NI-MH) 90%new(見附圖)
SANYO 3300 NI-MH Battary Set 90%new(見附圖)

登錄/註冊後可看大圖

Futaba T2PL Digital Proportional R/C System 90%new: (見附圖)

登錄/註冊後可看大圖

全新物品: (見附圖)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
hkopium 發表於 2006-8-26 18:07:40 | 只看該作者
我哂冷!!! 出 $338.- 要哂佢地!

講下笑啫.
 樓主| judicator 發表於 2006-8-26 18:10:43 | 只看該作者
原帖由 hkopium 於 2006-8-26 18:07 發表
我哂冷!!! 出 $338.- 要哂佢地!

講下笑啫.

其實可以買到幾多錢架?

有人出$250耍車同d parts, 個價可以嗎?
boy169 發表於 2006-8-26 20:31:48 | 只看該作者
你預原价四至五折到放出去喇
SPOONACCORD 發表於 2006-8-26 20:37:25 | 只看該作者
我有d都想要~~~
 樓主| judicator 發表於 2006-8-26 21:08:40 | 只看該作者
原帖由 boy169 於 2006-8-26 20:31 發表
你預原价四至五折到放出去喇

我買時所有野差不多$3000, 如果我全部放$1400-$1500可以嗎?因為好多parts都唔記得幾錢,而且只知道所有野差不多$3000,香港買到d parts其實係咪同日本同價架?如果同價既話,我將佢地個價轉為港幣可以嗎?
 樓主| judicator 發表於 2006-8-26 21:13:13 | 只看該作者
原帖由 SPOONACCORD 於 2006-8-26 20:37 發表
我有d都想要~~~

係咪個賽鋼杯呀?
SPOONACCORD 發表於 2006-8-26 21:14:14 | 只看該作者
蝦so~~~
boy169 發表於 2006-8-26 21:21:08 | 只看該作者
原帖由 judicator 於 2006-8-26 21:08 發表

我買時所有野差不多$3000, 如果我全部放$1400-$1500可以嗎?因為好多parts都唔記得幾錢,而且只知道所有野差不多$3000,香港買到d parts其實係咪同日本同價架?如果同價既話,我將佢地個價轉為港幣可以嗎?

你分開賣会好D,一次過未必有人要晒,不過要問下你自己仲玩唔玩車先,
如果唔玩既就平D都要賣晒佢
 樓主| judicator 發表於 2006-8-26 21:32:23 | 只看該作者
原帖由 boy169 於 2006-8-26 21:21 發表

你分開賣会好D,一次過未必有人要晒,不過要問下你自己仲玩唔玩車先,
如果唔玩既就平D都要賣晒佢

多數唔玩喇...

我都覺得分開賣会好D, 如果我咁賣會唔會好d:

1)車架+已改配件
2)futaba手控
3)電池+义電機
4)全新未用的配件
 樓主| judicator 發表於 2006-8-26 21:33:41 | 只看該作者
原帖由 SPOONACCORD 於 2006-8-26 21:14 發表
蝦so~~~

即係咩????
SPOONACCORD 發表於 2006-8-26 22:20:10 | 只看該作者
53677~~~