RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2145|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

MY FRIST TB EVO 5

wsms9863 發表於 2006-8-29 23:05:29 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今天我鐘於得到手TB EVO 5,但我唔知用邊隻 motor好,請各位師兄教一教我?

登錄/註冊後可看大圖
AMAT 發表於 2006-8-29 23:09:52 | 只看該作者
原帖由 wsms9863 於 2006-8-29 23:05 發表
今天我鐘於得到手TB EVO 5,但我唔知用邊隻 motor好,請各位師兄教一教我?

登錄/註冊後可看大圖

你想玩幾TURN先得O架.......

不過玩軸車.....最好玩23T......
 樓主| wsms9863 發表於 2006-8-29 23:24:37 | 只看該作者

MY FRIST TB EVO 5

THANK YOU VERY MUCH
loken 發表於 2006-8-31 12:29:22 | 只看該作者
原帖由 wsms9863 於 2006-8-29 23:05 發表

登錄/註冊後可看大圖

Welcome!

乜摩打要睇你自己手車啦! 新手可先玩23t, 易操控, 亦有速度, 媽星係幾好選擇.  慢慢再換更快摩打.

如果係老手, 唔洗林! 6t / 7t 啦!
AMAT 發表於 2006-8-31 16:00:16 | 只看該作者
原帖由 loken 於 2006-8-31 12:29 發表

Welcome!

乜摩打要睇你自己手車啦! 新手可先玩23t, 易操控, 亦有速度, 媽星係幾好選擇.  慢慢再換更快摩打.

如果係老手, 唔洗林! 6t / 7t 啦!

玩到咁快會唔會掃齒掃到無倫呢?哈!
loken 發表於 2006-8-31 16:31:27 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-8-31 16:00 發表

玩到咁快會唔會掃齒掃到無倫呢?哈!

要掃齒, 玩23t 都會掃啦! 跟本唔係速度問題!
AMAT 發表於 2006-8-31 16:33:46 | 只看該作者
原帖由 loken 於 2006-8-31 16:31 發表

要掃齒, 玩23t 都會掃啦! 跟本唔係速度問題!

啊~!嘿嘿~!
SPOONACCORD 發表於 2006-9-1 02:16:12 | 只看該作者
6,7t咁猛~~@@?