RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: rover901
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Tamiya CC01 project(new bumper)

euro614 發表於 2011-6-8 11:23:57 | 只看該作者
回復 rover901 的帖子

幾得喎,要點改,先o岩裝?
 樓主| rover901 發表於 2011-6-8 12:13:09 | 只看該作者
Show u more photos tomorrow
siuwai999999 發表於 2011-6-8 14:06:17 | 只看該作者
回復 benlau 的帖子

甘我有d野咪糸專業如cc01 我咪晤攪住晤定料住,但我份人講得出做得到,晤會吹得就吹,晤聽雜誌平論親身測試晤會雜誌話乜信乜,晤會一波味平一波一起囉,甘攪法:李嘉成都死啦!
 樓主| rover901 發表於 2011-6-8 17:28:15 | 只看該作者

如需同其他網友討論其他話題請另闢新題,閣下做人處事玩樂原則留番自己遵守,唔使喺我呢個post分享,我相信睇呢個post嘅十個有十個淨係想知有關cc01嘅嘢,而對你果啲中文或"特別”嘅理論有興趣嘅睇怕無乜幾個
請學習如何在網上討論區尊重他人,這比起自稱玩rc如何出色更重要
siuwai999999 發表於 2011-6-8 17:52:44 | 只看該作者

叫左你啦吹水可打比我!攪到我好似攪事甘@@ 901 Ching 你講到我地好似攪事甘,甘你都晤好在我post 發言啦甘,討論區糸甘大家有時都亂up , 但有事講得出最好做得到!講粒摩打齒講完冇下文又冇相,有時大家{banned} 姐不要動火thx@@
siuwai999999 發表於 2011-6-8 17:57:53 | 只看該作者

現在就是你要話比人知你玩得出色但冇乜人想知:明白ma @@
 樓主| rover901 發表於 2011-6-8 20:27:32 | 只看該作者
siuwai999999 發表於 2011-6-8 17:52

叫左你啦吹水可打比我!攪到我好似攪事甘@@ 901 Ching 你講到我地好似攪事甘,甘你都晤 ...

你真係好煩,我點玩,幾時買啲乜嘢,幾時完成邊一件玩具眞係關你乜事?你有乜資格去評論?你已經唔係第一次單單打打,頭幾次我都費事理你,當你熱心過度,大家同一forum 玩rc, 唔駛下下頂到行。點知你死唔放手,喂,欠左你架?

你得閒又專業,都唔使喪咬其他人,我唔知你玩rc有幾勁,總之你有你勁,我有我玩得唔得呢?我唔會無無謂謂走去你啲post去吋你話你發神經,你都唔好耐唔耐泥我啲post指責我無買乜未做乜,超級無聊!

唔啱傾唔使勉強,請。

siuwai999999 發表於 2011-6-8 21:23:40 | 只看該作者

喂 : ching 我之前晤系同你耩野WOO , ching 好似你對號入座woo , 你d野幾時完成冇人話關我事,糸你覺得下下頂到行姐 , 你晤糸吹水怕乜比評論?有ching 去買xr10 + m2 你又話晤得又話晤夠力 , 甘你有乜資格去評論?我都末能小你 , 人地買乜關你乜事 ! 人地買左晤通叫人退貨 , 你又味能用過又話晤得 ,你晤能用糸你事晤關我事 , 你叫人晤好買系你就晤arm , 尊重他人:車都味識行重叫人買tekin 味磨清個esc就叫人買 , 自己買錯FXR 叫人買FXR放企XR10道 , 你都好能冇品下woo ,超級無聊好似糸你woo 吹水王 BYE BYE  
 樓主| rover901 發表於 2011-6-8 21:44:23 | 只看該作者
原來你嬲我唔跟你買m2........你真係誤會哂,我:

1 - 從無叫人唔好買m2;
2 - 從無彈過m2 無力,只係喺同你嘅對話之中問過你m2用落有冇如rccrawler.com啲人咁講有弱迫力問題;原來你咁介意‧‧‧‧‧‧玩具啫,放鬆少少,你又唔係novak, 唔使失控;
3 - fxr 當初都係你推薦比我,我想問聲fxr有乜問題?話時話真係有幾多人用fxr@xr10, fxr有乜唔掂你知佢地唔知?

嗱,唔好講粗口,好幼稚好無品

siuwai999999 發表於 2011-6-8 21:53:34 | 只看該作者

我又晤糸做生意...賣咩 , 誤會糸你自己念姐 , 當初推薦比你糸 fxr-pro .... 你甘叻自己去查下law .
 樓主| rover901 發表於 2011-6-8 22:02:08 | 只看該作者
唔好咁多怨氣,總之你最醒,m 2 最勁,唔聽你講去買m2 就最蠢

達人 發表於 2011-6-9 01:42:35 | 只看該作者

大家冷靜啲比我講句先........
首先我唔會幫任可一個,係呢度開得post任何人都可以答嘴,如果對話中言詞有問題既版主自會叫停,唔洗緊張~!
玩任何野都有個人喜好,買乜點玩點改冇人可以影響人,冇一樣改法/玩法特別好,冇一件零件/改裝件一定有用,冇一定邊個得邊個唔得,呢度問答只可以當意見,唔係答案.........
我之前開過好多post,你地應該睇下....其中有一個題目叫"慢爬既問題",裹面寫得好清楚新手基本想知/要知既野,睇完我既post後大家諗諗自己想要啲乜,我一向都唔建議圍內買賣,大家唔係咁熟有野買賣可放上二手區可免爭執.......
   各位唔好對號入座
http://bbs.rc-evo.com/forum.php?mod=viewthread&tid=200791
 樓主| rover901 發表於 2011-6-9 09:15:09 | 只看該作者
多謝資訊,我開得post緊係歡迎善意回應,有高手比意見就更好,我喺其他forum打躉都見唔少熱心網友,好少見比完意見要人限時完成,仲要爆粗因為佢以為人地彈佢啲玩具‧‧‧‧‧‧‧

版主唔覺有問題,可能真係無問題(版主無action),不過我EQ低,忍唔到唯有請佢停口

幾無謂,好好地一個cc01嘅post, 變左粗口post
達人 發表於 2011-6-9 12:07:22 | 只看該作者
岩與錯都好,算喇.......好小事姐
Jazz_Wan 發表於 2011-6-9 22:24:51 | 只看該作者
大家一齊出去玩就冇事架喇,係討論區講野見唔到表情,又聽唔到對方既語氣,好易會誤會對方既意思
jx511 發表於 2011-6-9 23:08:34 | 只看該作者
出黎玩得開心咪得囉
我用雞野白豬
咪又係玩得咁開心
benlau 發表於 2011-6-10 00:24:01 | 只看該作者
回復 Jazz_Wan 的帖子

可能有D人吾見得光呢!
 樓主| rover901 發表於 2011-6-10 01:13:26 | 只看該作者
benlau 發表於 2011-6-10 00:24
回復 Jazz_Wan 的帖子

可能有D人吾見得光呢!

who?  are u trying to be funny?
 樓主| rover901 發表於 2011-6-10 01:39:08 | 只看該作者
Jazz_Wan 發表於 2011-6-9 22:24
大家一齊出去玩就冇事架喇,係討論區講野見唔到表情,又聽唔到對方既語氣,好易會誤會對方既意思

出泥玩梗係最好啦,不過啲人言行奇特,講野又有骨,見泥無謂(我講自己,他人勿對號入座)
Jazz wan如有沙田夜局而又人少少請預早通知,不過如有benlau同siuwai999999就唔駛預我,免得引起不快

樓主| rover901 發表於 2011-6-10 01:49:35 | 只看該作者
jx511 發表於 2011-6-9 23:08
出黎玩得開心咪得囉
我用雞野白豬
咪又係玩得咁開心

師兄你先至係高人

平野貴野,一樣開心

最緊要自己享受過程