RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: bmw740i
打印 上一主題 下一主題
收起左側

朋友話以後唔再儲 MiniZ 殼

關閉 [複製鏈接]
d.s 發表於 2011-6-14 20:46:47 | 只看該作者
 樓主| bmw740i 發表於 2011-6-15 00:16:18 | 只看該作者
d.s 發表於 2011-6-14 19:43
樓主~did you have
[Ferrari 250 GTO Red Color]??

你第一日上 forum 呀??  請善用搜索功能呀!!!!!

http://bbs.rc-evo.com/forum.php?mod=viewthread&tid=194588&highlight=
d.s 發表於 2011-6-15 06:40:14 | 只看該作者
bmw740i 發表於 2011-6-15 00:16
你第一日上 forum 呀??  請善用搜索功能呀!!!!!

http://bbs.rc-evo.com/forum.php?mod=viewthread&tid ...

咁又唔係第一日上Forum.....
亦唔係冇用搜索功能....
之但係真係我個人疏忽 law....
一心諗住揾250 GTO.....
咁就淨係搜索250 GTO啦.....
邊有諗到要搜索 [格仔鋪] 架....
樓主你都要改下d出post習慣啦....
你d topic全部都無厘頭...
想善用搜索功能都好難搜 law....

anyway.....
樓主你肯定呢隻紅色250 GTO係你嘅??

nel3838 發表於 2011-6-15 07:57:39 | 只看該作者
simply . ..  .有问题
和太美丽了
d.s 發表於 2011-6-16 02:00:55 | 只看該作者
littlesnakes 發表於 2011-6-16 02:03:54 | 只看該作者
賣曬佢, 夠俾手期
瘋語飄移 發表於 2011-6-16 21:59:32 | 只看該作者

掃貨
AMAT 發表於 2011-6-16 23:41:07 | 只看該作者
私人恩怨請私下解決,請勿進行罵戰,亦請勿使用粗音穢語或含粗語穢語之圖片.

敬請留意.